• PRO TV
  • (P) Inovație de la Remivia Cosmetics pentru tratarea acneei

(P) Inovație de la Remivia Cosmetics pentru tratarea acneei

(P) Inovație de la Remivia Cosmetics pentru tratarea acneei

Acneea este o afecțiune a pielii foarte frecventă, care afectează persoane de toate vârstele. Ea poate fi cauzată de o serie de factori diferiți, inclusiv schimbări hormonale, stres, medicamente și dietă.

Acneea se manifestă cel mai frecvent la tineri – în special la adolescenți, când se activează glandele sebacee, însă poate afecta persoanele de toate vârstele. Acneea nu este periculoasă, însă poate lăsa urme pe piele și poate crea stres emoțional, de aceea cu cât mai repede se începe tratamentul, cu atât mai mult se va reduce riscul acestor probleme. 

Există multe produse diferite, disponibile pe piață, care pot ajuta în tratarea acneei, dar acestea pot fi adesea costisitoare și ineficiente sau incomod de utilizat, iar produsele pot conține chiar substanțe care irită pielea sau înrăutățesc situația. 

În acest context, brandul 100% românesc, Remivia Cosmetics, a decis să aducă din nou, inovație pe piața cosmeticelor din România și a lansat gama completă de îngrijire și tratare a tenului cu acnee – ACNE REPAIR.

Având la bază peste 30 ani de experiență în domeniul biochimiei din partea specialiștilor români, gama de dermato-cosmetice extrem de eficientă, are ca obiectiv principal vindecarea acneei, dar în același timp și tratarea semnelor și cicatricilor lăsate de aceasta. 

Formulele celor 4 produse ce compun gama ACNE REPAIR, au la bază ingrediente active cu studii clinice de eficacitate în combaterea acneei: acid salicilic în concentrație maximă (2%) și octopirox, alături de niacinamidă, ulei de cânepă, ulei esențial de arbore de ceai și un complex eficient de depigmentare, combinate în proporții ce vor ajuta tenul să își recapete uniformitatea și elasticitatea.

Pasul 1. Curățare - Soluția micelară antiacneică curăță tenul, elimină impuritățile și excesul de sebum, calmează iritațiile.   

Pasul 2. Tratare  - Loțiunea antiacneică aplicată într-o cantitate mică, direct pe zona afectată va acționa vindecând acneea propriu-zisă.

Pasul 3. Vindecare și regenerare - Serul depigmentant antiacneic aplicat pe pielea curată, va acționa eficient în vindecarea semnelor și cicatricilor rămase după acnee, ajutând la uniformizarea nuanței tenului și la regenerarea pielii. 

Pasul 4. Hidratare și corectare imperfecțiuni  - Cremă antiacneică – oferă tenului hidratarea de care are nevoie, accelerează vindecarea acneei și previne eficient reapariția imperfecțiunilor.

Întreaga gamă de produse, folosită corect și cu regularitate va ajuta la vindecarea coșurilor și a punctelor negre împiedicând reapariția acestora, precum și la diminuarea cicatricilor post-acneice.

Despre Remivia Cosmetics:

Remivia Cosmetics este un brand tânăr, 100% românesc, care s-a lansat în 2020, în Craiova, din pasiunea celor doi fondatori, farmaciști de profesie, pentru produse de îngrijire personală de calitate, bazate pe ingrediente vegetale, sănătoase și sigure. În afară de produse dedicate tenului, în portofoliul companiei se regasește o gamă completă de produse pentru îngrijirea  părului și a corpului, fără parabeni, concepute de asemenea cu ajutorul unei tehnologii inovatoare.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni