• PRO TV
  • Ca la urs! Italienii s-au călcat în picioare ca să se pozeze cu nevasta lui Kanye West

Ca la urs! Italienii s-au călcat în picioare ca să se pozeze cu nevasta lui Kanye West

Ca la urs! Italienii s-au călcat în picioare ca să se pozeze cu nevasta lui Kanye West

Pe de o parte italenii se plâng de Kanye West și de soția lui, că nu le respecta țara și umblă îmbracați nepotrivit în public. Pe de altă parte, se calcă în picioare ca să își facă o poză cu ei.

Fix asta s-a întâmplat la Florența, unde turiștii au uitat de statuia lui David și de celelalte atracții artistice ale orașului când i-au văzut pe Kanye și Bianca Censori. Zeci de oameni s-au adunat în jurul celor doi, care nu au părut deloc deranjați de atâta atenție. Dimpotrivă, Bianca s-a pozat cu turiștii, care s-au călcat în picioare pentru o poză. 


@rap #Ye and #BiancaCensori spotted in Florence‼️???? What do y’all think they doing there⁉️???? Via: @ME #RapTV #KanyeWest #Kanye #Yeezy #Yeezus #kanyetok ♬ Can't Tell Me Nothing - Kanye West

Îmbrăcată sumar, într-un body decoltat, în culoarea pielii, și colanți lucioși, Bianca a stat la poze cu turiștii, iar fotograful a fost însuși Kanye West. Artistul, așa cum ne-a obișnuit în ultima perioadă, a venit în bizarul lui costum negru, cu capul acoperit.

Sursa foto: Profimedia

De-a lungul timpului, rapperul, care e și… designer în timpul liber, și-a influențat iubitele din punct de vedere vestimentar, începând de la Amber Rose până la, mai nou, “soția” sa, Bianca Censori. Însăși Kim Kardashian a mărturisit într-un interviu că fostul soț i-a spus că începutul relației că are un stil oribil și a pus-o să își arunce toate hainele din garderobă.

Excentricul cuplu a ajuns în atenția politiei italiene, după ce au fost acuzați de expunere indecentă în public. Cei doi au fost surprinși în ipostaze controversate într-o ambarcațiune în Veneția.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni