• PRO TV
  • (P) Procedurile cheie prin care tenul tău poate arăta de nota 10. O nouă ediție Beauty Buzz te învață cum să faci un make-up perfect

(P) Procedurile cheie prin care tenul tău poate arăta de nota 10. O nouă ediție Beauty Buzz te învață cum să faci un make-up perfect

(P) Procedurile cheie prin care tenul tău poate arăta de nota 10. O nouă ediție Beauty Buzz te învață cum să faci un make-up perfect

Make-up artista Raluca arată, la Beauty Buzz, un nou machiaj absolut super pe care oricine îl poate realiza cu ajutorul unor produse de bază. Aceasta a explicat, pas cu pas, cum a reușit să creeze armonie pe chipul modelului, folosindu-se de gama Cleance de la Avene.

Primul pas in pregatirea tenului este folosirea apei micelare Avene Cleanance care reduce excesul de sebum, elimina delicat impuritatile de pe ten si ochi. Aceasta apa micelara reconfortanta are o actiune 3 in 1: curata, demachiaza si elimina particulele de poluare. Este important sa fie folosita, mai ales la demachiere.

Ulterior, ea a prezentat spectatorilor un produs extrem de bun, dermatocosmetic, ce are la bază studii de specialitate: Avene Cleanance Gel de curățare. Acesta este recomandat pentru igiena zilnică a tenului gras, sensibil, cu imperfecțiuni, cu tendință acneică. Gelul are o formulă biodegradabilă, ce purifică delicat și reduce excesul de sebum. Aspectul lucios și impuritățile sunt eliminate pe termen lung. 

„Pentru ca m-a întrebat multă lume ce produse sunt bune pentru pielea grasă, cu aspect lucios, predispusă la acnee, pori blocați am ales sa vorbesc in acest episod despre ingrijirea tenul gras, cu tendinta acneica, inainte si post-machiaj.... Si pentru că, înainte de aplicarea machiajului, fața trebuie curățată cât mai delicat, eu merg pe Avène Cleanance Gel de curățare. Este un produs care poate fi folosit atât de adolescenți cât și de adulți, aspectul lucios și impuritățile sunt eliminate pe termen lung, iar pielea rămâne curată, revigorată și purificată”, a spus Raluca în timpul pregătirii tenului pentru machiaj.

Pregătirea tenului continuă, iar înainte de a începe punerea machiajelor pe ten este nevoie de folosirea unui produs ce reduce imperfecțiunile acneice și punctele negre existente deja și limitează apariția noilor imperfeciuni prin efectul comedo-revers, anti-imperfecțiuni și anti-recurență, după doar 7 zile* de folosire: 

„Pentru a desăvârși ritualul, avem nevoie de Cleanance Comedomed, un produs care reduce imperfecțiunile acneice și punctele negre existente deja și limitează apariția noilor imperfecțiuni prin efectul comedo-revers, anti-imperfecțiuni și anti-recurență. ”, a adăugat Raluca. 

Ingredientul activ pe bază de plante este obținut din extract din semințe de armurariu, care acționează direct la sursă pentru a reduce acneea și a limita reapariția acesteia. 

Are o textură ușoară, cu absorbție rapidă imediat după aplicare, iar pielea se simte reîmprospătată și are un aspect mat. O singură apăsare pe pompiță asigură doza potrivită de produs. Cleanance Comedomed este indicat în special pentru tenul cu tendință acneică, puncte negre si puncte albe (Comedoane) și poate fi folosit de adolescenți începând cu vârsta de 12 ani și adulți.

După utilizarea Cleanance Comedomed, Raluca îi hidratează tenul modelului cu o cremă, apoi începe să o machieze. La finalul machiajului, aceasta folosește Apa Termală Avene, care ajută la fixarea make-up-ului pe ten:

„La finalizarea machiajului, pentru fixarea acestuia, putem folosi apa termală. Apa Termală Avène este, așa cum deja știți, un ingredient activ unic in produsele Avene. Este naturală și are efect calmant și anti-iritant. Si-a dovedit eficacitatea și proprietățile anti-iritante în peste 150 de studii clinice**. Foarte important, aceasta nu se agită!”, a spus ea. 

Pentru Tips&Tricks

1. Cei mai importanți pași în construirea unei rutine corecte de îngrijire a tenului sunt urmatorii: curatare, tonifiere, hidratare, protectie solara

2. Daca aveti un ten cu imperfectiuni, pentru a nu incarca porii, aplicati un machiaj cat mai lejer.

*Pe baza unui studiu dermatologic de toleranță și eficiență efectuat pe 51 de subiecți, folosind Cleanance Comedomed de două ori pe zi, timp de 56 de zile.

**Studii efectuate pe apa termală Avène și studii efectuate la Centrul Termal Eau Thermale Avène

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni