• PRO TV
  • Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, încântători la nunta de aur a părinților lui. „A fost frumos”

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, încântători la nunta de aur a părinților lui. „A fost frumos”

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, încântători la nunta de aur a părinților lui. „A fost frumos”

Ochii spun totul despre tine, fără să fie nevoie să vorbești. Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au distribuit câteva imagini cât toate cuvintele din lume de la nunta de aur a părinților prezentatorului emisiunii „Visuri la cheie” și jurat la „Românii au talent”.

Părinții lui Dragoș Bucur, socrii Danei Nălbaru, au sărbătorit recent 50 de ani de căsătorie și au marcat momentul cum se cuvine: slujbă la biserică și petrecere în compania familiei și prietenilor apropiați.

Dana Nălbaru a distribuit pe social media imagini de la petrecerea de pomină la care a luat parte, împreună cu soțul ei.

Socrii mei au împlinit 50 de ani de căsătorie! Le-am organizat petrecerea nunții de aur la @unitybistro din Balotești și ne-am simțit extraordinar alături de toți cei din familiile noastre, a nașilor și în compania prietenilor. Mâncarea a fost excepțională. Tortul l-am comandat la @patiferia.artizanal. Sunt încântată, a fost frumos!”, a scris Dana Nălbaru pe Instagram.
 

Imaginea cu ea și Dragoș Bucur îmbrățișați a topit internetul. Vezi poze în GALERIA FOTO de mai sus!


Sursa foto: Dana Nălbaru
 

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt căsătoriți de aproape 18 ani și au trei copii: doi biologici – Sofia (16 ani) şi Kadri (8 ani) și o fetiță adoptată, pe nume Roxana India (11 ani).

Fosta componentă a formației HI-Q s-a retras din viața publică în urmă cu mai mulți ani. Recent, Dana Nălbaru a explicat de ce a ieșit de sub lumina reflectoarelor și s-a pocăit. „La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult. Astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele”, a spus ea într-un podcast.
 

În 2021, Dana Nălbaru a intrat în afaceri cu dulciuri și nu îi merge deloc rău. Deși nu se dă în vânt după rețelele sociale, Dragoș Bucur s-a făcut vlogger și are propria emisiune pe YouTube.

Fotografii: @dananalbaru

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni