• PRO TV
  • Rochia Anamariei Prodan cu chipul lui Reghecampf, demnă de Paris Fashion Week. Ce brand a prezentat ținute asemănătoare

Rochia Anamariei Prodan cu chipul lui Reghecampf, demnă de Paris Fashion Week. Ce brand a prezentat ținute asemănătoare

Rochia Anamariei Prodan cu chipul lui Reghecampf, demnă de Paris Fashion Week. Ce brand a prezentat ținute asemănătoare

Rochia purtată de Anamaria Prodan în 2014, la o gală a fotbalului românesc, a devenit legendă. Impresara i-a adus o adevărată odă soțului său, al cărui chip l-a avut pictat pe ținuta excentrică. 

Se pare că Anamaria Prodan poate scoate “de la naftalină” rochia cu chipul lui Reghecampf, pentru că… este la modă! Tendința vine direct de la Săptămâna Modei de la Paris, unde brandul Undercover și-a prezentat noua colecție primăvara/vară 2024. Modelele au defilat pe podium în ținute imprimate cu chipuri umane uriașe, asemenea Anamariei Prodan în urmă cu 9 ani. 

Rochia impresarei are o adevărată poveste în spate. Aceasta a apelat atunci la o creatoare de modă arabă, căreia i-ar fi plătit 1500 de euro pentru creație, potrivit Fanatik.

“Recent am primit o provocare mare din partea celei mai puternice femei din fotbalul românesc, și anume Anamaria Prodan Reghecampf. Evident că am acceptat-o și i-am creat o rochie specială, pentru un eveniment important din viața ei, pe care să fie pictat chipul soțului său", a postat creatoarea pe o rețea de socializare.

Anamaria Prodan și-a așteptat soțul la aeroport în această rochie-tribut. Cum și-a motivat atunci alegerea? “Sunt cea mai fericită soție din lumea asta!”. Din păcate, deși modelul de rochie a revenit în tendințe, contextul nu mai este același pentru Anamaria Prodan.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni