• PRO TV
  • Kevin Schmidt, bărbatul care primea 20.000 $ ca să schimbe un bec, a ajuns vicepreședinte în compania sa. „E un lider puternic”

Kevin Schmidt, bărbatul care primea 20.000 $ ca să schimbe un bec, a ajuns vicepreședinte în compania sa. „E un lider puternic”

Kevin Schmidt, bărbatul care primea 20.000 $ ca să schimbe un bec, a ajuns vicepreședinte în compania sa. „E un lider puternic”

Un american pe nume Kevin Schmidt avea una dintre cele mai riscante meserii din lume: alpinist utilitar pentru mentenanța obictivelor la înălțime. Ani la rând a fost plătit cu 20.000 de dolari pentru o urcare sute de metri înălțime, ca să schimbe becurile turnurilor pentru avertizarea avioanelor. Acum a fost avansat.

Kevin Schmidt a ajuns cunoscut în social media în 2016, când pagina PrairieAeriala realizat o filmare incredibilă în timpul programului său de lucru. Bărbatul a escaladat antena de transmisie analogică KDLT TV de lângă Salem, înaltă de peste 457 de metri, pentru a schimba becul care ajută la orientarea avioanelor pe timp de noapte. Pentru activitatea aceasta, pe care o făcea o dată la fiecare șase luni, Kevin era plătit cu 20.000 de dolari.

Gallery

Între timp, antena metalică de lângă Salem (Dakota de Sud) a fost demolată din cauză că structura ei nu mai era sigură. Kevin a fost de față când acest lucru s-a întâmplat, în mai 2022, pentru că a vrut să-și ia rămas bun în felul lui de la construcția care rezistat atâta amar de vreme în bătaia vântului.

Kevin Schmidt  |  FOTO:  Vikor

Kevin Schmidt, avansat la Operațiuni

Bărbatul lucrează din anul 2007 pentru VIKOR (fostă Sioux Falls Tower & Communications), companie din Dakota de Sud specializată în construcții de infrastgructură wireless. După 15 ani în firmă, Kevin Schmidt a fost avansat în postul de vicepreședinte al diviziei de Operațiuni din cadrul companiei.

Kevin este unul dintre acei oameni care se descurcă cu orice îi dai de lucru și este un multi-tasker minunat. El este, de asemenea, un lider puternic, dăruirea, unitatea, credința și viziunea sunt ceea ce el consideră ingrediente cheie pentru o echipă de succes.
Pentru Kevin, partea cea mai plină de satisfacții a jobului a fost să vadă cum compania a crescut de la 20 de angajați la 250. Kevin este încântat de noul său rol la VIKOR și de a vedea cum crește compania în următorii ani”, au scris reprezentanții companiei pe Facebook.

Vezi VIDEO mai jos!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni