• PRO TV
  • (P) Wood Bucovina: O poveste de succes în industria de mobilier din România

(P) Wood Bucovina: O poveste de succes în industria de mobilier din România

(P) Wood Bucovina: O poveste de succes în industria de mobilier din România

Atunci când pasiunea pentru meșteșugul lemnului și tradiția se întâlnesc în Bucovina se naște o poveste de succes în industria de mobilier din România. Așa a luat naștere WoodBucovina o afacere pornită din dorința de a oferi soluții unice, durabile și cu personalitate celor care își doresc mai mult decât o simplă masă pentru sufragerie.

De-a lungul timpului, în atelierul Wood Bucovina situat în Suceava au fost produse numeroase obiecte de mobilier care au adus bucurie în casele celor care au ales să le comande. Despre modul în care lemnul masiv se unește cu elementele metalice, devenind parte a unor mici opere de artă vom discuta în rândurile următoare!

Mobilier unic, produs în România!

Wood Bucovina este o afacere care s-a născut din dorința de a satisface numeroasele cerințe pe care oamenii le au, în mod obișnuit, atunci când cumpără mobilier.

În contextul în care obiectele de mobilier de astăzi au devenit tot mai variate, fiind construite din materiale de o calitate îndoielnică, ceea ce duce la o durată de viață destul de redusă, Wood Bucovina și-a propus să schimbe regulile jocului, folosind doar materiale durabile, pentru a obține obiecte de mobilier născute din pasiunea pentru meșteșugul lemnului.

Astfel, în fiecare zi într-un mic atelier din nord-estul României sunt create mese și alte obiecte de mobilier cu blat din lemn masiv. Acestea sunt transportate apoi din Suceava în întreaga țară și uneori chiar și peste granițe.

Lemnul masiv, ridicat la rang de artă!

Deseori, detaliile lemnului masiv oferă personalitate iar atât timp cât acestea sunt atent evidențiate, în urma unor proceduri realizate cu măiestrie în Bucovina, rezultă obiecte de mobilier cu adevărat unice. Însă frumusețea lemnului nu reprezintă singurul motiv pentru care merită să comanzi mese din lemn masiv de la Wood Bucovina!

Pentru a te convinge că trebuie să comanzi o masă de care te vei folosi o viață și, cel mai probabil, pe care o vei lăsa moștenire generațiilor următoare, nu trebuie decât să compari blaturile din lemn masiv cu materialele folosite în mod obișnuit în această industrie, precum MDF-ul sau PAL-ul. Poate fi comparată calitatea acestora cu cea oferită de lemnul masiv?

De asemenea, posibilitatea de a te bucura de o masă realizată dintr-un blat din lemn masiv cu o vechime considerabilă reprezintă o oportunitate încântătoare pentru toți iubitorii stilului rustic. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că mobilierul produs cu mândrie de Wood Bucovina nu poate fi amplasat și în alte stiluri de amenajare interioară, așa cum sunt încăperile minimaliste, moderne sau elegante.

Indiferent care este decorul ales pentru camera de oaspeți, o masă din lemn masiv se va potrivi de minune. Trebuie doar să îți imaginezi prezența sa în sufragerie și te vei convinge imediat că este o alegere bună!

Picioarele metalice oferă un plus de stil și de durabilitate

Nu mereu este vorba doar despre blatul folosit pentru construirea unei mese. De altfel, fără un sistem de susținere, acesta ar fi imposibil de utilizat, nu-i așa?

Cu toate acestea, atunci când ai un blat din lemn masiv impunător atât prin dimensiuni cât mai ales prin estetică, nu este ușor să faci o alegere potrivită în ceea ce privește picioarele pe care să fie așezat. Din acest punct de vedere, Wood Bucovina a extras lozul cel norocos: picioarele metalice.

Inspirația, viziunea dar și bunul gust au dus la o alegere cum nu se poate mai bună! Rusticul face o echipă excelentă cu stilul industrial inspirat de picioare metalice, așa că rezultatul final nu poate fi altfel decât minunat! Doar privește câteva fotografii cu mesele meșteșugite de echipa Wood Bucovina și te vei convinge imediat că așa ar trebui să arate și masa de care tu ai nevoie!

Picioarele metalice nu trebuie apreciate doar pentru estetica lor deosebită, chiar dacă acesta reprezintă un detaliu important, ci merită să aducem în discuție și rolul lor pentru durabilitatea mesei. Fiind realizate din țeavă rectangulară cu o grosime considerabilă, iar mai apoi vopsite în câmp electrostatic, acestea vor contribui la durata de viață îndelungată pe care mesele produse în România sub semnătura Wood Bucovina o au.

O investiție de care te vei folosi mulți ani!

Te-ai convins deja că merită să investești și tu în achiziționarea unei mese din lemn masiv marca Wood Bucovina? Nu îți mai rămâne decât să comanzi și tu una! Se va dovedi a fi o alegere înțeleaptă pentru care te vei felicita peste ani și ani.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni