• PRO TV
  • Băiatul Gabrielei Firea s-a căsătorit! Primele imagini de la eveniment

Băiatul Gabrielei Firea s-a căsătorit! Primele imagini de la eveniment

Băiatul Gabrielei Firea s-a căsătorit! Primele imagini de la eveniment

A fost zi de sărbătoare în familia Gabrielei Firea deoarece fiul ei cel mare, Tudor-Ștefan, s-a căsătorit! Băiatul în vârstă de 28 de ani alături de partenera lui, Eva Emilie, și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu în cursul zilei de 7 septembrie 2023.

Gallery

​Gabriela Firea se poate numi o femeie cu adevărat împlinită! Aceasta a reușit să își creeze o carieră de succes în politică și televiziune, iar pe plan sentimental are parte de foarte multe bucurii. Tudor-Ștefan, băiatul cel mare al fostului ministru, s-a căsătorit!

Tudor-Ștefan și partenera lui de viață, Eva Emilie, și-au spus DA în fața lui Dumnezeu, într-o ceremonie fastuoasă. Gabriela Firea, deși a încercat de-a lungul timpului să nu își expună foarte mult copiii în spațiul public, nu s-a putut abține de această dată și a postat o serie de fotografii de la fericitul eveniment. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Mai mult decât atât, aceasta a postat și un mesaj, în care și-a arătat fericirea față de reușita fiului său:

„Casă de piatră, Tudor-Ștefan și Eva Emilie! Toată viața mi-am dorit o fată și acum o am, ca soție a primului meu băiat. Noi, alături de Nicoline și Matthew Lesley - părinții miresei, dragii nași Cătălina și Gigi, întreaga familie și prietenii iubitori vă dorim să aveți împreună o viață lungă și frumoasă, casa plină de binecuvântări, credință, înțelegere din priviri, iertare rapidă atunci când apar mici discuții. Asta înseamnă dragostea deplina! Cea mai mare bucurie a unei mame este să-și vadă copiii sănătoși, împliniți, la casa lor. Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru această mare bucurie!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.
Sursă foto: Gabriela Firea/Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni