• PRO TV
  • Mircea Bravo a făcut Nuntă pe bani în București, cu 900 de persoane. Cum a fost primit filmul în care apare bunica din Chinteni

Mircea Bravo a făcut Nuntă pe bani în București, cu 900 de persoane. Cum a fost primit filmul în care apare bunica din Chinteni

Mircea Bravo a făcut Nuntă pe bani în București, cu 900 de persoane. Cum a fost primit filmul în care apare bunica din Chinteni

În mod oficial, filmul Nuntă pe bani este deja în toate cinematografele din țară și poate fi vizionat de către întreaga familie. Pentru a sărbători lansarea în cinema, Mircea Bravo a invitat peste 900 de persoane la evenimentul de avanpremieră din Cinema City Afi Cotroceni.

De la artiști din muzică, bloggeri, creatori de conținut, comedianți, profesioniști din industria de film sau jurnaliști, cu toții și-au intrat în rolul de nuntași și au venit la cea mai mare nuntă din România: Nuntă pe bani.

Recepția cinematografului s-a transformat într-un salon de nuntă, unde mirii, adică Mircea Bravo & Alexandra Spătărelu, sub atenta îndrumare a Bunicii din Chinteni, au primit invitații și au stat la poze.

Gallery

​Fotografii: Koss Photography

Despre evenimentul din București, Mircea Bravo spune: „Suntem recunoscători că am fost atât de bine primiți la București și că au venit să ne susțină prietenii din industria de media & showbiz. Este un sentiment tare frumos să te întâlnești cu oamenii, să poți să interacționezi direct, să le auzi feedback-ul despre film la cald, imediat după vizionare”.

De atmosfera din sălile de cinema după film s-au ocupat invitații speciali Carmen Chindriș & Taraful Rutenilor, cei care au asigurat și muzica din lungmetrajul Nuntă pe bani.

Printre cei prezenți la marele eveniment se numără: Pavel Bartoș, Laura Cosoi, Anca Dinicu, Alexandra Ungureanu, Anisia Gafton, Ionuț Rusu, Larisa Iordache, Ana Maria Brânză, Corina Caragea, Giulia, Radu Ciucă, George Hora, Victor Dorobanțu, Cristina Belciu, Ioana Vișănescu, Rux, dr. Alexandra Mircea, Alexia Talavutis, The Motans, Sergiu Floroaia, Ștefan Lungu, Adriana Rusu, Vlad Grigorescu, Renata & Christian, Cristina Pîrv, Alina Pușcău și mulți alții.

Mircea Bravo, regizorul Cristian Ilișuan, Bunica, actrița Alexandra Spătărelu și mulți alți membri din cast pornesc astăzi într-un turneu de promovare prin țară, unde își dau întâlnire cu publicul iubitor de cinema.

Vezi trailerul mai jos!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni