Alexandra Spătărelu, Mircea Bravo și bunica din Chinteni, la Vorbește lumea

Alexandra Spătărelu, Mircea Bravo și bunica din Chinteni, la Vorbește lumea

La Vorbește lumea, Alexandra Spătărelu, Mircea Bravo și bunica din Chinteni au venit la fel de haioși și de amuzanți cum îi știm.

După ce Bogdan Ciudoiu a mărturisit că îi e frică de bunica din Chinteni, culmea, lucrurile s-au mai relaxat. S-a discutat despre filmul "Nuntă pe bani", după care bunica a acceptat provocarea lui Shurubel și a răspuns la câteva întrebări cel puțin interesante.

Mircea Bravo: "Un film mult mai bun ca Mirciulică, suntem foarte mulțumiți, am învățat. Cred că fiecare român care a pus bani în plic se regăsește. E important să faci ceva despre ce cunoști. Nu e o continuare după Mirciulică. Avem alți actori. Am intrat în lumea nunților care e o lume ca o mafie."

Alexandra Spătărelu: "Eu în film sunt o mireasă care a tot fost domnișoară de onoare și s-a săturat să fie domnișoară de onoare."

Bunica din Chinteni: "În film eu mă înțeleg bine cu mireasa. Când nu stăm aproape."

"Nuntă pe bani", noua comedie produsă de Bravo Films, apare în cinematografele din toată țara pe 10 octombrie și promite tuturor spectatorilor o stare de bine. Mircea Bravo este protagonistul și interpretează rolul unui tânăr care urăște nunțile și căruia nu îi este teamă să spună lucrul acesta, dar se hotărăște să se însoare ca să își achite datoria financiară în fața unui bărbat mai mult sau mai puțin periculos.

Filmul regizat de Cristian Ilisuan îi are drept protagoniști pe Mircea Bravo, Alexandra Spătărelu, Bob Rădulescu, Dan Chiorean, Adrian Cucu, Elena Ivanca, dar se bucură și de aparițiile speciale ale lui Ionuț Rusu și a Ioanei Chișiu. Comedia a fost filmată în 2022 timp de 23 de zile la Cluj, iar câteva cadre au fost trase în Germania.

​La întrebările lui Shurubel, bunica a tras tot ea concluziile:

"Nu m-a învățat Mircea de Chat GPT, dar nici nu îmi trebuie, nu ies din cofrag. La lansare mi s-a spus că sunt cel mai tânăr suflet."

FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni