• PRO TV
  • De unde a avut Mircea Bravo finanțare pentru filmul Nuntă pe bani: „Mi-e frică să mă uit”

De unde a avut Mircea Bravo finanțare pentru filmul Nuntă pe bani: „Mi-e frică să mă uit”

De unde a avut Mircea Bravo finanțare pentru filmul Nuntă pe bani: „Mi-e frică să mă uit”

Filmul „Nuntă pe bani” a intrat în cinematografele din România cu mare tam-tam. Bugetul de promovare a fost considerabil, semn că echipa de producție așteaptă încasări substanțiale. Investiția a fost impresionantă, iar Mircea Bravo a dezvăluit de unde au provenit banii.

Gallery

Mircea Bravo (Popa) semnează scenariul, la Nuntă pe bani, împreună cu Cristian Ilișuan. Vloggerul, care și-a propus să facă un film de cinema pe an, a dezvăluit că a început să investească în noul film înainte de a încasa venituri din succesulul peliculei Mirciulică. În final, primul film al echipei Bravo Films a generat încasări de peste 7,5 milioane de lei.

Pentru a acoperi cheltuielile de la filmări, Mirca Bravo a venit cu bani de acasă, pe care i-a câștigat la propria nuntă. „Mi-am finanțat filmul Nuntă pe bani din nunta personală. O parte din banii aceia, pentru că filmul a costat mult mai mult. Mi-e frică să mă uit, pentru că, la un moment dat, deja erau niște sume care mă speriau și am zis: bă, nu vreau să știu. Vreau să mă bucur de film”, s spus vloggerul pentru impact.ro.

Mircea Bravo s-a căsătorit anul trecut, cu Georgiana, profesoară în învățământul universitar. Ea e femeia cu care împarte „energia pozitivă” pe care i-o trimit admiratorii de fiecare dată.

Mircea Bravo și soția lui, Georgiana  |  FOTO:  Instagram

Bunica din Chinteni, cooptată din nou în echipă

Tanti Lenuța din Chinteni, descoperită de Mircea Bravo, joacă în cel de-al doilea film de lungmetraj produs de Bravo Films. Mircea Bravo a explicat că bunica din Chinteni va fi inclusă mereu în proiectele sale. În luna septembrie, Tanti Lenuța din Chinteni a fost premiată în cadrul galei Digital Divas 2023, pentru energia pozitivă pe care o distribuie în mediul online.

La începutul săptămânii, cu ocazia avanpremierei filmului Nuntă pe bani, bunica din Chinteni a adresat câteva cuvinte de mulțumire spectatorilor care au venit să vadă filmul. Femeia a vorbit frumos despre Mircea Bravo.

El m-o găsit și mă bucur că m-o scos de unde am fost și unde că am ajuns la dumneavostră și am întinterit. Îs cea mai tânără din echipă. Vă mulțumesc și-mi pare bine că vă văd, înseammă că ne apreciați”, a spus tanti Lenuța din Chinteni.

Fotografii: PR/@mirceabravo

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni