• PRO TV
  • Jennifer Lopez, apariție incendiară la un eveniment elitist: a venit în sutien și într-o fustă transparentă

Jennifer Lopez, apariție incendiară la un eveniment elitist: a venit în sutien și într-o fustă transparentă

Jennifer Lopez, apariție incendiară la un eveniment elitist: a venit în sutien și într-o fustă transparentă

Jennifer Lopez a fost atracția serii la o gală importantă, care a avut loc în Los Angeles. Evenimentul LACMA Art+Film Gala reunește nume sonore din industria filmului și a artei, însă de pe covorul roșu nu lipsesc nici fotomodelele sau cântărețele.

J Lo a fost, de data aceasta, în centrul atenției cu ținuta ei super îndrăzneață. Diva latino a ales un outfit nude, cu sutienul la vedere și o fustă transparenta, cu broderii, care l-a lăsat și lenjeria intimă în văzul tuturor.

La 54 de ani, artista și-a etalat fizicul impresionant, strălucind la brațul soțului ei, Ben Affleck, și el la fel de chipeș că întotdeauna.

Gallery

​Jennifer Lopez și-a completat look-ul cu sandale nude, un clutch în aceeași nuanță și un colier cu rubine.
De curând, diva latino a povestit într-un interviu că soțul ei o împinge de la spate ca să își dea seama care este adevărata ei valoare.


“Ben vrea să înțeleg care e valoarea mea. Cu el, mă simt confortabil și relaxată, ceea ce mă face să mă simt mai frumoasă decât m-am simțit vreodată, cu altcineva. Sunt, în sfârșit, în acel moment al vieții mele în care iubesc fiecare parte din mine – corpul meu, vocea mea, alegerile mele, chiar și greșelile mele. Toate astea m-au făcut persoana care sunt astăzi”, a spus J Lo.
Sursa foto: GETTY IMAGES

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni