• PRO TV
  • Motivul pentru care Petre Roman a divorțat de Mioara, după 34 de ani de căsnicie. ”Mi-am pierdut mințile”

Motivul pentru care Petre Roman a divorțat de Mioara, după 34 de ani de căsnicie. ”Mi-am pierdut mințile”

Motivul pentru care Petre Roman a divorțat de Mioara, după 34 de ani de căsnicie. ”Mi-am pierdut mințile”

După 34 de ani de căsnicie, Petre și Mioara Roman au divorțat - în anul 2007 - iar recent, fostul premier a dezvăluit și care a fost motivul pentru care s-a ajuns în această situație.

Gallery

În cadrul emisiunii prezentate de Denise Rifai, Petre Roman a dezvăluit care a fost motivul despărțirii: „Cum e viața, mi-am pierdut mințile. M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele”, a declarat Petre Roman.

Deși au trecut ani buni de la despărțirea lor, Mioara și Petre Roman nu s-au mai văzut niciodată, după divorțul din 2007. În podcastul lui Jorge, Oana Roman menționa: ”A fost foarte greu pentru faptul că ai mei nu și-au mai vorbit, nu s-au mai întâlnit deloc.

Tata nu și-a mai dorit lucrul ăsta deloc. Ideea este că eu am știut atunci că nu va mai exista niciun Crăciun, nicio zi de a mea, niciun eveniment la care ei să mai fie…adică nu o să îi mai am pe amândoi lângă mine împreună niciodată”.

Mioara Roman a murit la vârsta de 84 de ani, după o lungă perioadă în care s-a confruntat cu grave probleme de sănătate.

Foto: Agerpres

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni