• PRO TV
  • Serghei Mizil, imagini din penitenciar de la fimările pentru „Visul”. Care e povestea filmului lui Cătălin Saizescu

Serghei Mizil, imagini din penitenciar de la fimările pentru „Visul”. Care e povestea filmului lui Cătălin Saizescu

Serghei Mizil, imagini din penitenciar de la fimările pentru „Visul”. Care e povestea filmului lui Cătălin Saizescu
Sursa: Instagram

Serghei Mizil și-a surprins admiratorii cu o serie de fotografii surprinse în închisoare. El apare după gratii, înconjurat de deținuți, însă explicația e că fiul lui Paul Niculescu Mizil, fost membru de vază al Comitetului Politic Executiv al PCR, joacă în cel mai recent film al lui Cătălin Saizescu.

Serghei Mizil este unul dintre actorii filmului Visul. Filmată în închisoare, pelicula spune povestea unor deținuți care descoperă arta după gratii.

Imaginile postate pe social media au stârnit ironii, iar Serghei Mizil este ținta predilectă: „Călătorului îi stă bine cu drumul și infractorului cu penitenciarul”, a comentat cineva pe Instagram.

Danny Trejo de România, la ce l-or fi luat Codin și Dima pe Trejo, ei știu”, a scris altcineva. Serghei Mizil a reacționat:

Pentru ăștia care visați să mă vedeți după gratii, din 12 decembrie sunt în cinematografe cu filmu’ VISUL”, a scris Serghei Mizil pe contul său de Instagram. Admiratorii săi au continuat cu ironiile:

Nu ai văzut anunțul de la administrația națională a penitenciarelor? Au zis că nu mai acceptă mumii la ei în locație, deci poți să stai liniștit”.

Nu știm cât de bine sau de rău va juca Mizil în Visul, însă el a mai bifat o apariție cinematografică în drama Marilena (2008), în regia lui Mircea Daneliuc.

CITEȘTE ȘI: Sosia lui Conor McGregor e din România și are peste 100 de meciuri la națională: "Arăt ca el, mai ales după ce mi-am făcut tatuajul pe piept"

Ce actori mai joacă în Visul

Inspirat din fapte reale, filmul Visul, realizat după un scenariu de Gabriel Gheorghe, este o comedie în care visul unui actor de provincie pare să se năruie, în timp ce visurile celor din jur sau ale deținuților cu care ajunge să pună în scenă un spectacol de teatru par să se apropie mai mult de îndeplinire.

Personajul principal, Alex, este trimis într-un penitenciar de maximă siguranță să regizeze o piesă de teatru - o scenă din Visul unei nopți de vară, de William Shakespeare. În fața eforturilor hoților semianalfabeți de a-și depăși limitele, Alex realizează că este prizonier în propria viață. La rândul lor, deținuții fac totul pentru a fi selecționați în cadrul Festivalului de teatru de penitenciar, știind că fiecare scenă are o trapă prin care ar putea evada, conform Cinemagia.

Filmul, care debutează în cinematografe la 12 decembrie 2023, îi mai are în distribuție pe Vlad Logigan, Gloria Găitan, Georgina Saizescu, Florin Piersic Jr, Valentin Teodosiu, Magda Catone, Nicodim Ungureanu, Irina Margareta Nistor și Gabriel Spahiu.

Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni