• PRO TV
  • Romanul Bogdan Ota, locul 2 la "Norvegienii au talent": "Romania ar trebui sa fie mandra de tine!"

Romanul Bogdan Ota, locul 2 la "Norvegienii au talent": "Romania ar trebui sa fie mandra de tine!"

Romanul Bogdan Ota, locul 2 la "Norvegienii au talent": "Romania ar trebui sa fie mandra de tine!"

Romanul Bogdan Ota s-a clasat pe locul 2 in competitia “Norvegienii au talent”. Chiar daca nu a castigat marele premiu, botosaneanul de 33 de ani i-a emotionat profund pe cei trei membri ai juriului, care nu mai stiau cum sa-l laude si sa-l felicite pentru talentul sau.

Esti atat de talentat, Romania ar trebui sa fie mandra de tine!” si “Doamne, asta e arta adevarata! Felicitari!” au fost primele reactii ale juriului dupa momentul lui Bogdan din marea finala a concursului. 

Bogdan, ma omori! Ne-ai luat pe toti intr-o calatorie cu muzica ta, ai inceput tare apoi ne-ai aratat  partea mai blanda si mai luminoasa. Am vazut tot felul de imagini, zane si ingeri. Pentru mine, asta inseamna muzica! Si tu nu doar canti la pian, ci si compui tot, pe scena. Meriti sa fii aici!”, i-a spus un alt membru al juriului de la “Norvegienii au talent”.

Tanarul de 33 de ani, care a impresionat intreaga Norvegie, a emigrat anul trecut, in cautarea unei vieti mai bune si si-a lasat in Romania casa, parintii si sotia. Rudele sale au aflat din presa de faptul ca el a participat la "Norvegienii au talent" si au venit la Oslo pentru a-l sustine in marea finala.

Sunt coplesit! As vrea sa multumesc Norvegiei pentru aceasta sansa minunata si pentru ca m-a adoptat si tuturor norvegienilor, pentru ca m-au tratat ca pe unul de-al lor. Cred ca norvegienii ma iubesc mai mult decat romanii, mi-au facut mai multe fan pages pe Facebook. Nu va pot multumi indeajuns!”, a spus Bogdan Ota, foarte emotionat.

Castigatorul concursului "Norvegienii au talent" este Daniel J Elmrhari, un baiat de 11 ani care a dansat ca Michael Jackson.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni