• PRO TV
  • Cât de frumoasă este mama Biancăi Drăgușanu? Vedeta se mândrește cu cea care i-a dat viață

Cât de frumoasă este mama Biancăi Drăgușanu? Vedeta se mândrește cu cea care i-a dat viață

Cât de frumoasă este mama Biancăi Drăgușanu? Vedeta se mândrește cu cea care i-a dat viață

Nu mai este un secret de la cine a moștenit Bianca Drăgușanu frumusețea răpitoare. Mama blondinei, trecută de vârsta de 60 de ani, arată incredibil.

Gallery

Bianca Drăgușanu se numără printre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc, la polul opus, membrii familiei sale preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

Rare sunt ocaziile în care blondina se afișează în mediul online alături de mama sau de sora ei, însă atunci când o face, are grijă ca momentul să nu fie trecut ușor cu vederea.

Pentru că Oana, sora Biancăi își serbează ziua de naștere, eveniment extrem de important în familia Drăgușanu, întreaga familie s-a reunit, astfel vedeta noastră nu a ratat momentul să posteze un videoclip alături de mama și de sora ei.

Din imagini se poate observa cât de bine arată mama Biancăi Drăgușanu, deși este trecută de 60 de ani. Acum se știe de unde a moștenit bruneta frumusețea.

Cu ocazia zilei de naștere a Oanei, Bianca i-a transmis un mesaj de zile mari surorii ei.

„Ar trebui să ne facem mai multe poze împreună. Ar trebui să ne spunem mai des „Te iubesc”. Te iubesc și îți mulțumesc că ești mereu lângă mine, ești prietena mea cea mai bună, ești puternică, ești corectă, ești devotată, ești minunată, ești perfectă și ești sora mea, Oana. Te iubesc și la mulți ani sănătoși și frumoși”, a scris Bianca Drăgușanu, pe Facebook.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni