• PRO TV
  • S-a aflat motivul pentru care Adrian Minune este mic de statură. Karmen, fiica acestuia, a recunoscut totul: „Ar fi existat niște injecții care ajută să crească”

S-a aflat motivul pentru care Adrian Minune este mic de statură. Karmen, fiica acestuia, a recunoscut totul: „Ar fi existat niște injecții care ajută să crească”

S-a aflat motivul pentru care Adrian Minune este mic de statură. Karmen, fiica acestuia, a recunoscut totul: „Ar fi existat niște injecții care ajută să crească”

Înălțimea lui Adrian Minune încă reprezintă un subiect de glume pentru unele persoane, iar Karmen, fiica cea mare a acestuia, a vorbit despre ceea ce a dus la dezvoltarea lui în acest fel.

Gallery

Adrian Minune nu are înălțimea care ar fi fost normală pentru vârsta lui, iar acest lucru încă le amuză pe anumite persoane. În cadrul unui podcast în care a fost invitată, artista a spus ce a dus la această dezvoltare parțială.

Motivul pentru care Adrian Minune are o înălțime mai mică

Adrian Minune este unul dintre cei mai apreciați artiști din breaslă, dar acest lucru este uitat atunci când anumite persoane își amintesc de înălțimea pe care o are.

Karmen, fiica cea mare a artistului, a mărturisit că înălțimea tatălui său este cauzată de o glandă care s-a dezvoltat mai puțin decât ar fi fost normal și nu din cauza vreunei malformații. Mai mult decât atât, dacă s-ar fi născut în această perioadă, știința ar fi fost de partea lui, iar glanda ar fi fost stimulată cu ajutorul unei injecții.  

„Tata nu are o problemă problemă. Pur și simplu, sunt niște glande care nu s-au dezvoltat. Dacă ar fi fost în vremea noastră, ar fi existat niște injecții care ajută să crească glanda respectivă. Nu este o malformație”, a povestit Karmen.

Karmen, deranjată de glumele făcute pe seama înălțimii lui Adrian Minune

Karmen a recunoscut că niciodată nu a putut accepta răutățile spuse la adresa familiei sale, deoarece aceasta reprezintă punctul ei sensibil. Prin urmare, în urmă cu mai mulți ani, când se juca, și-a ieșit din fire, atunci când un copil s-a legat de înălțimea lui Adrian Minune.

Aceasta și sora ei se jucau cu alte persoane, când, la un moment, Adriana Simionescu a fost împinsă și s-a lovit foarte tare. În acel moment, Karmen a sărit în apărarea surorii ei, moment în care, au început remarcile cu privire la înălțimea lui Adrian Minune.

„La un moment dat, mi-a zis «tac-tu ăla piticu». Am văzut verde în fața ochilor, negru, mov, albastru, toate culorile și am lovit-o, i-am dat o palmă (…) Pur și simplu, mi-a plecat mâna”, a mai povestit fiica artistului.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni