• PRO TV
  • Care a fost ultimul mesaj postat de Gică Giurcă pe rețelele de socializare, înainte de a se spânzura. Artistul le-a cerut iertare cunoscuților

Care a fost ultimul mesaj postat de Gică Giurcă pe rețelele de socializare, înainte de a se spânzura. Artistul le-a cerut iertare cunoscuților

Care a fost ultimul mesaj postat de Gică Giurcă pe rețelele de socializare, înainte de a se spânzura. Artistul le-a cerut iertare cunoscuților

Gică Giurcă s-a stins din viață în cursul zilei de luni, 20 noiembrie 2023, după ce vineri a încercat să se sinucidă. Artistul din Gorj s-a spânzurat de un copac, în timp ce se afla într-un apel video cu iubita lui.

Gică Giurcă a fost un artist de muzică populară care, la vârsta de 41 de ani, a decis să își pună capăt zilelor. Acesta, în cursul zilei de vineri, 17 noiembrie 2023, a încercat să se sinucidă, spânzurându-se de un copac. Apropiații acestuia l-au găsit, i-au dat jos funia de la gât și au sunat, de urgență, la 112. 

Gică Giurcă a petrecut două zile la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, Secția de Terapie Intensivă, fiind ținut în viață doar de aparate. Deși familia lui spera la un miracol, bărbatul s-a stins din viață, în cursul zilei de luni. 

Ce mesaj a postat Gică Giurcă înainte de a se spânzura

Gică Giurcă, potrivit apropiaților, se afla într-un moment crâncen din viața lui. Artistul ar fi suferit de depresie, după ce mama lui s-a stins din viață în urmă cu un an. Mai mult decât atât, acesta ar fi avut și probleme în dragoste, fiind certat cu mama fiicelor lui. Mai mult decât atât, Gică Giurcă se afla pe un apel video cu iubita lui în momentul în care a recurs la gestul necugetat.

Cu o zi înainte de a încerca să se sinucidă, Gică Giurcă a postat pe Facebook un mesaj în cadrul căruia le-a cerut iertare apropiaților:

„Vreau să vă cer scuze la toți care l-am greșit cu vorba sau cu fapta”, a scris el pe Facebook
Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni