• PRO TV
  • Cauza reala a morții lui Adrian Kreiner, dezvăluită de anchetatori. În ce condiții a fost ucis milionarul din Sibiu

Cauza reala a morții lui Adrian Kreiner, dezvăluită de anchetatori. În ce condiții a fost ucis milionarul din Sibiu

Cauza reala a morții lui Adrian Kreiner, dezvăluită de anchetatori. În ce condiții a fost ucis milionarul din Sibiu

Adrian Kreiner a fost ucis cu bestialitate de trei indivizi în urma unui presupus jaf. Acesta a fost supus mai multor acte de violență în propria casă. Fiica afaceristului a fost martoră, fiind și cea care a sunat la 112.

Care este, de fapt, cauza morții lui Adrian Kreiner

Cauza care a dus la decesul omului de afaceri Adrian Kreiner a fost data publicității de anchetatori.
Potrivit rechizitorului, se ia în calcul ca milionarul să fi fost sufocat cu un covor și supus mai multor acte de violență.

Aceste lucruri au fost notate de oamenii legii în momentul în care au propus arestarea preventivă a bărbatului din județul Timiș acuzat că i-a ajutat pe cei trei suspecți să comită jaful și crima.

Cum a fost ucis afaceristul din Sibiu

Din primele informații ale autorităților, victima a fost găsită în stare gravă, cu pulsul foarte mic, fiind resucita chiar pe polițiști, până la sosirea echipajelor medicale.

Decesul s-a datorat comei consecutive unei encefalopatii hipoxice. Autoritățile au fost sesizați de fiica victimei, care s-a încuiat într-un dressing din dormitor şi a sunat la 112.

Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a fost sesizat telefonic, în 6 noiembrie, de către lucrători din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Sibiu despre faptul că, în jurul orei 02:30, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în curtea imobilului omului de afaceri Adrian Kreiner.

„Asupra persoanei vătămate Kreiner Adrian, care se afla la parterul locuinţei, au fost exercitate multiple acte de violenţă la nivelul capului, trunchiului precum şi membrelor, după care a fost legată cu mâinile la spate şi posibil sufocată cu un covor, persoana vătămată fiind descoperită de organele de poliţie la ora 03:04 în stare de inconştienţă cu pulsul foarte scăzut, fiind necesară efectuarea manevrelor de resuscitare care au fost începute de către organele de poliţie şi continuate de către echipajul medical”, se arată în rechizitoriul întocmit de procurori.

Alarmată de zgomotul produs la parterul imobilului, fiica lui Adrian Kreiner, care se afla în dormitorul de la primul etaj al vilei, a ieșit să vadă ce se întâmplă, moment în care l-a observat pe unul dintre atacatori care avea o cagulă pe cap, totodată fiind observată de unul dintre autorii crimei.

Din fişa de constatări preliminare nr. 3186/A lagr/62 din 06.11.2023 rezultă că numitul Kreiner Adrian „a prezentat multiple echimoze şi hematoame la nivel cranian, toraco-abdominal şi la nivelul antebraţului drept, excoriaţii şi zone excoriate la nivel cervical şi la nivelul membrelor, precum şi fracturi costale”.

„Leziunile traumatice s-au putut produce la data de 06 noiembrie 2023 prin lovire repetată cu corpuri dure, prin zgâriere cu unghiile la nivel cervical, prin cădere pe un plan dur neregulat, precum şi prin mecanism de contenţie la nivelul membrelor. Din documentele medicale reiese că prezintă şi edem cerebral difuz, cu status neurologic sever alterat, în cadrul unei encefalopatii hipoxice, determinată de un stop cardio-respirator resuscitat şi, posibil de o asfixie mecanică atipică”, se mai arată în fişa de constatare.

Din cauza leziunilor suferite, Adrian kreiner a murit la Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Medicii legiști au transmis că omul de afaceri a avut parte de „o moarte violentă”, potrivit romaniatv.net.

„Persoana vătămată s-a întors în dormitor şi a încuiat uşa, s-a înarmat cu un briceag şi s-a ascuns în dressing de unde a sunat la 112. Doi dintre cei trei autori au urcat la etaj şi au rupt uşa dormitorului după care au pătruns în dressing, persoana vătămată declarând că «m-au lovit peste mână şi astfel mi-au căzut telefonul şi briceagul»”, se mai arată în rechizitoriu.

Fiica victimei le-a mai declarat procurorilor că „bărbatul mai înalt stătea în partea stângă a dressingului şi nu spunea nimic, însă cel mai mic de statură, care avea ochii căprui spre verde, s-a apropiat de mine, m-a întrebat agresiv pe limba engleză unde sunt banii, iar când i-am spus că nu ştiu, m-a împins cu picioarele şi a început să mă lovească, m-a ridicat de la pământ, m-a ameninţat cu arma la tâmplă, întrebându-mă încontinuu unde sunt banii. I-am răspuns că nu ştiu, dar pot să-i dau banii mei din geantă”.

„După ce le-a dat atacatorilor banii pe care aceasta îi avea în portofel (40 euro şi aproximativ 100 de lei), a fost ameninţată din nou cu pistolul de către unul din atacatori care l-a încărcat şi i l-a pus la cap întrebând-o de mai multe ori unde sunt banii. În acest timp, celălalt atacator, observând în interiorul dressing-ului mai multe ceasuri de valoare ce se aflau la vedere, le-a luat şi le-a introdus într-o geantă, scotocind şi prin sertarele din dormitor. Înainte de a pleca la parterul locuinţei, atacatorul înarmat i-a spus persoanei vătămate că îl va omori pe tatăl său şi a părăsit camera ducându-se la parter”, se mai arată în documentul citat.

Medicii legişti au precizat că moartea „s-a datorat comei consecutive unei encefalopatii hipoxice survenită în urma unui stop cardio respirator resuscitat, cel mai probabil urmare a unei asfixii mecanice prin lipsă de aport de oxigen, la o persoană cu un traumatism toraco-abdominal…”.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni