• PRO TV
  • Cine este jandarmerița care a fost prinsă cu pliculețe de cocaină în geantă, în urma unui control de rutină în trafic

Cine este jandarmerița care a fost prinsă cu pliculețe de cocaină în geantă, în urma unui control de rutină în trafic

Cine este jandarmerița care a fost prinsă cu pliculețe de cocaină în geantă, în urma unui control de rutină în trafic

Agenții de la Secția 18 de Poliție din București au avut o surpriză neașteptată atunci când au efectuat un control de rutină în trafic și au descoperit o femeie purtând asupra ei substanțe interzise. Ulterior, s-a aflat că aceasta este jandarmeriță de profesie.

Duminică, 19 noiembrie 2023, un taxi care transporta doi pasageri de la un eveniment de la Palatul Bragadiru din Sectorul 5 a fost oprit de către un echipaj de poliție de la Secția 18 din Capitală.

Controlul a avut loc în cadrul acțiunii naționale „Blocada”, organizată de Ministerul Afacerilor Interne pentru prevenirea și combaterea situațiilor de risc și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Cine este jandarmerița prinsă cu droguri în geantă

În urma controlului de rutină, agenții de poliție au descoperit în geanta femeii din taxi mai multe pliculețe de plastic conținând un praf alb, precum și o hârtie făcută sul.

Suspiciunile că aceste pliculețe ar putea conține cocaină și că hârtia sul ar fi fost folosită pentru consum de substanțe interzise au dus la confiscarea acestora și la întocmirea unui proces verbal.

Femeia a fost identificată, se pare că aceasta deține o funcție importantă în statul român. Sublocotenentul Andreea Cătălina Bumbac s-ar fi prezentat ca purtător de cuvânt al Brigăzii Speciale a Jandarmeriei Române – BSIJ. În fața agenților de poliție, Bumbac a declarat că plicurile găsite în geanta nu îi aparțin ei, ci unei prietene care i-ar fi cerut să le păstreze, potrivit redactia.ro.

Mai mult, s-a aflat că sublocotenent Andreea Cătălina Bumbac va intra în concediu de odihnă începând cu data de 22 noiembrie 2023. Nu se știe cât va absenta din funcție, însă investigația este în curs.

Prima reacție a Jandarmeriei

Jandarmeria Română a emis un comunicat de presă în care a confirmat cele întâmplate. Pe măsură ce investigațiile continuă, acest incident aduce în prim-plan necesitatea unei abordări riguroase în ceea ce privește conduita și responsabilitățile profesionale ale membrilor forțelor de ordine.

„Confirmăm faptul că în data de 19.11.2023, în urma unui control de rutină în trafic, poliţiştii din cadrul Secţiei 18 au descoperit asupra unei femei jandarm substanţe susceptibile a fi interzise la deţinere. Menţionăm faptul că aceasta face parte din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.”

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni