• PRO TV
  • Rita Ora, apariție controversată: cu greu ceea ce poartă se poate numi “rochie”!

Rita Ora, apariție controversată: cu greu ceea ce poartă se poate numi “rochie”!

Rita Ora, apariție controversată: cu greu ceea ce poartă se poate numi “rochie”!

Rita Ora și-a etalat trupul sculptat în toată splendoarea la un eveniment de elită, organizat de revista Vogue. Cântăreața, renumita pentru outfiturile ei îndrăznețe, a venit într-o ținută care cu greu poate fi numită rochie.


În vârstă de 32 de ani, artista a defilat în fața a sute de oameni într-o “rochie” transparentă de voal, purtată fără sutien. Niște trandafiri negri erau poziționați “strategic” pentru a nu lăsa chiar totul la vedere. Nu și-a acoperit bustul, dar și-a acoperit jumătate din față, întrucât rochia s-a continuat și de la gât în… sus :)

La 32 de ani, Rita Ora este în cea mai bună formă fizică din viața ei. Cântăreața este extrem de preocupată de aspectul fizic și petrece ore în șir în sala de fitness.

Gallery

Vedeta s-a căsătorit în urma cu un an cu regizorul Taika Waititi, cel care a inspirat-o în scrierea noului ei album. "Să iei decizia de a-ți petrece restul vieții cu cineva este o decizie destul de importantă, așa că m-a făcut să scriu din nou. M-a inspirat dragostea, chiar dacă pare "cheesy"... Este mai mult decât muzică, este un moment din viață pentru mine".

La evenimentul organizat de revista Vogue și-a făcut apariția și modelul Jourdan Dunn, într-o ținută la fel de incendiară.

Jourdan Dunn


Sursa foto: Profimedia, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni