• PRO TV
  • ”Cea mai urâtă femeie” din Marea Britanie își taxează familia cu 150 lire sterline tacâmul, pentru masa de Crăciun

”Cea mai urâtă femeie” din Marea Britanie își taxează familia cu 150 lire sterline tacâmul, pentru masa de Crăciun

”Cea mai urâtă femeie” din Marea Britanie își taxează familia cu 150 lire sterline tacâmul, pentru masa de Crăciun

Carla Bellucci își va taxa rudele cu 150 de lire sterline pentru o cină cu curcan și un pahar de șampanie, pentru că nu vrea să rămână în pierdere după masa festivă.

Gallery

Femeia, care spune că face totul pentru ”profit” și-a propus să le ceară rudelor câte 150 de lire sterline de persoană pentru cina de Crăciun.
Aceasta spune că aproximativ 15 persoane se vor strânge la ea acasă pentru această ocazie specială. Oaspeții vor mânca friptură de curcan și vor avea la dispoziție un singur pahar de șampanie.
Carla a declarat pentru Mail Online: ”Poți găsi un bar care să fie mai ieftin decât la mine acasă, dar cina mea va fi mult mai stilată. Nu ar fi mai ieftin dacă ai merge la un hotel sau un restaurant de luc pentru o masă de Crăciun, așa că de ce să ies eu în pierdere?”.

Carla a adăugat că va ”avea un televizor în decor” pentru ca oaspeții să poate urmări discursul Regelui de la 3 pm și ”să se uite la ceea ce doresc”. Doar că după jocul de șaradă, la ora 10 seara, aceasta îi va da afară pe toți.

În 2019, Bellucci a mărturisit că s-a prefăcut că suferă de depresie pentru a face operație estetică la nas pe banii statului - ceea ce i-a adus porecla de ”cea mai detestată femeie din Marea Britania”.
Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni