• PRO TV
  • Pensionare de Hollywood. Demi Moore și Oprah Winfrey arată mai bine ca niciodată la 60+

Pensionare de Hollywood. Demi Moore și Oprah Winfrey arată mai bine ca niciodată la 60+

Pensionare de Hollywood. Demi Moore și Oprah Winfrey arată mai bine ca niciodată la 60+

La Hollywood, să îmbătrânești este aproape “inacceptabil”, așa că divele din lumea filmului fac tot ce le stă în putință pentru a arăta cât mai tinere la vârste înaintate. Demi Moore este cel mai bun exemplu – la 61 de ani, arată la fel de bine ca întotdeauna.

Actrița a fost una dintre cele mai admirate vedete la gala anuală Academy Museum din Los Angeles. Demi Moore a defilat pe covorul roșu într-o superbă rochie argintie, cu o floare uriașa ca decorațiune.

Cu părul lung și negru, cu o siluetă de invidiat și cu o atitudine de divă, Demi Moore pare că de abia a împlinit 40 de ani… în condițiile în care nu zărești un rid pe fața ei. Chiar dacă nu recunoaște sau nu vorbește despre asta, este evident că vedeta a apelat la diverse procedurI estetice pentru a avea un asemenea look la 61 de ani.

Gallery

La fel de admirată a fost și Oprah Winfrey, care, la 69 de ani, impresionează cu look-ul ei. Vedeta a slăbit mult și insistă că nu a folosit medicamentul Ozempic pentru un asemenea rezultat. “Trebuie să fac asta singură, pentru că dacă iau medicamentul, asta e calea ușoară”, spunea Oprah.

Vedeta și-a făcut apariția într-o superbă rochie mov, din paiete.

La 57 de ani, Salma Hayek impresionează și ea cu look-ul ei veșnic tânăr. Vedeta și-a etalat decolteul imposibil de ignorat.

Sursa foto: GETTY IMAGES

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni