• PRO TV
  • Mircea Bravo a provocat un accident rutier, iar unul dintre pasageri a ajuns la spital. Cine mai era în mașină, în acel moment

Mircea Bravo a provocat un accident rutier, iar unul dintre pasageri a ajuns la spital. Cine mai era în mașină, în acel moment

Mircea Bravo a provocat un accident rutier, iar unul dintre pasageri a ajuns la spital. Cine mai era în mașină, în acel moment

Mircea Bravo a provocat un accident rutier, astăzi, 4 decembrie, la ora 09:23. În urma incidentului, o persoană a fost rănită și transportată la spital, pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Gallery

​Mircea Bravo a provocat un accident rutier, în județul Bihor, care a dus la vătămarea ușoară a unei persoane. Acesta se deplasa spre Beiuș, când incidental a avut loc.

Mircea Bravo a provocat un accident rutier

Îndrăgitul comediant a intrat cu mașina într-un stâlp, iar o tânără, care se afla cu el în mașină, a avut nevoie să fie transportată la spital. Totul s-a petrecut în timp ce acesta conducea prin localitatea Roșia, din județul Bihor.

La fața locului, s-au deplasat atât un echipaj de poliție, cât și un echipaj medical. Mircea Bravo a pierdut controlul volanului, autovehiculul pe care îl conducea ajungând pe sensul opus de mers, oprindu-se într-un stâlp de electricitate, conform ebihoreanul.ro.

„În accidentul produs pe DJ 764, în localitatea Roşia, a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător se îndrepta spre municipiul Beiuş. Acesta ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, a intrat pe sensul opus de circulaţie şi a lovit un stâlp de susţinere a reţelei electrice. Circumstanţele şi cauzele accidentului rutier urmează să fie stabilite în urma cercetărilor”, a declarat Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, dar și cu cel drugtest, rezultatul fiind negative în ambele cazuri. Cercetările continuă, pentru a se stabili, cu exactitate, cauzele care au dus la producerea incidentului.

Mircea Bravo ar fi fost însoțit de soție și de Lenuța Moldovan

Mircea Bravo s-ar fi aflat în mașină cu soția lui, dar și cu bunica din videoclipurile acestuia, în momentul în care accidentul a avut loc. Persoana care a ajuns la spital făcea parte din echipa acestuia și a suferit leziuni la nivelul gleznei și al unui genunchi.

Mai mult decât atât, conform sursei menționate anterior, tanti Lenuța nu s-ar fi lăsat afectată de cele întâmplate și a mers la Mănăstirea Izbuc, acolo unde ar fi trebuit să ajungă. De asemenea, conform surselor din anchetă, Mircea Bravo ar fi ațipit la volan, dar ancheta urmează să stabilească acest aspect.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni