• PRO TV
  • Accident vestimentar major pentru o cântăreață italiană în fața a mii de oameni: “Se vede pupăza din tei”

Accident vestimentar major pentru o cântăreață italiană în fața a mii de oameni: “Se vede pupăza din tei”

Accident vestimentar major pentru o cântăreață italiană în fața a mii de oameni: “Se vede pupăza din tei”

Cântăreața italiană Elodie a ajuns virală pe TikTok cu ținuta sa incendiară, purtată la ultimul concert. Fanii au dat cu “zoom” ca să îsi dea seama dacă vedeta lor preferată poartă lenjerie intimă sau nu.

Elodie Di Patrizi este o cântăreață italiană în vârstă de 33 de ani, care se mândrește cu 4 albume lansate până în prezent, cu succes în topurile din țara ei. Acum artista face milioane de vizualizări pe rețelele de socializare cu clipurile filmate de fani la concertul său.

@manuelscarani Solo con te…pa pa ra ra ra rara ♥️ #elodie #elodie2023 #tour #concert #rome #lacodadeldiavolo #fyp #fypシ #perte #foryou #foryoupage #music @Manuel Scarani @ELODIE ♬ suono originale - Manuel Scarani


Elodie, care în trecut a avut o relație cu fotbalistul Mario Balotelli, a făcut senzație într-o ținută minusculă roșie, pe care, aparent, a purtat-o fără lenjerie intimă. Mii de oameni la concertul ei au filmat cu zoom, în încercarea de a elucida acest… mister :) Cel mai probabil artista poartă lenjerie de tip “C-string”, care este minusculă… aproape invizibilă :)

@valentina_gualtierii c’è chi sa atteggiarsi e chi … #elodie #concertoelodie #elodieroma #pooldance #lacodadeldiavolo #roma #concertiroma #roma #outfit #foryou #tacchiaspillo #redlight #concerts #rkomielodie ♬ original sound - Vale?


Clipul viral a ajuns și în România:
“Tot mă șterg la ochi ca nu știu dacă văd bine”, scrie un tiktoker român.
“Se vede pupăza din tei”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni