• PRO TV
  • Beverly Hills 90210, Sezonul 4, este disponibil integral pe VOYO. Urmărește serialul preferat al adolescenților!

Beverly Hills 90210, Sezonul 4, este disponibil integral pe VOYO. Urmărește serialul preferat al adolescenților!

Beverly Hills 90210, Sezonul 4, este disponibil integral pe VOYO. Urmărește serialul preferat al adolescenților!

Beverly Hills 90210 a fost lansat pe VOYO în această vară. Povestea adolescenților Brenda și Brandon Walsh a ajuns la sezonul 4 și este disponibilă tuturor abonaților platformei.

Sezonul 4 al serialului fenomen Beverly Hills 90210 a fost distribuit pentru prima dată începând cu luna septembrie a anului 1993, pe postul TV Fox. Cu o medie de 21 de milioane de privitori pe episod, sezonul 4 a fost unul dintre cele mai apreciate ale serialului.

Cele 32 de episoade sunt acum disponibile abonaților VOYO, care au ocazia să o vadă pentru ultima oară în acest format pe Shannen Doherty. În acest sezon își vor face debutul alți doi actori din serie, Mark Damon Espinoza (Jesse) și Kathleen Robertson (Clare).

În cel de-al patrulea sezon al serialului Beverly Hills 90210, fanii adolescenților noncoformiști îi vor putea vedea pe aceștia în primul an de facultate la Universitatea din California. Aici se vor confrunta cu numeroase provocări, precum sarcina în adolescență, violul, abuzul de droguri, drepturile animalelor, antisemitismul, căsătoria, infidelitatea, criminalitatea, avortul și homofobia.

Urmărește Beverly Hills 90210, Sezonul 4, pe VOYO!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni