• PRO TV
  • Turnură neașteptată după nunta de 59 milioane $ care a șocat Parisul: mirele riscă închisoare pe viață

Turnură neașteptată după nunta de 59 milioane $ care a șocat Parisul: mirele riscă închisoare pe viață

Turnură neașteptată după nunta de 59 milioane $ care a șocat Parisul: mirele riscă închisoare pe viață
Sursa: Instagram

Nunta impresionantă pe care au avut-o Madelaine Brockway și Jacob Chase LaGrone în noiembrie 2023 a atras atenția lumii întregi, însă evenimentul fericit se poate sfârși cât se poate de prost pentru mire. Tânărul de 29 de ani a fost arestat, iar în prezent este judecat pentru fapte grave de agresiune calificată, pedeapsa maximă fiind de închisoare pe viață.

Madelaine Brockway și Jacob Chase LaGrone erau complet necunoscuți lumii întregi înainte de nunta fastuoasă organizată la 18 noiembrie 2023. Ea - fiica lui Robert „Bob” Brockway, președintele și CEO-ul Bill Ussery Motors, un dealer de automobile Mercedes-Benz din Florida. În vara acestui an, Brockway a vândut reprezentanțele din Cutler Bay și Coral Gables (Florida) pentru suma de 150 de milioane de dolari.

Gallery

El, Jacob Chase LaGrone, este din Nashville (Tennessee) și a absolvit Universitatea din Mississippi, în martie 2020. Potrivit LinkedIn, el a lucrat în industia divertismentului. A recrutat oameni talentați pentru Asociația de Muzică Country între 2013 și 2014.

La nici două săptămâni de la nunta considerată obscenă de mulți internauți, mirele a apărut în fața judecătorilor ca să dea socoteală pentru niște fapte reprobabile comise în luna martie a acestui an. Atunci, tânărul de 29 de ani a atacat trei polițiști, asupra cărora a tras mai multe focuri de armă. El este judecat pentru trei capete de acuzare de agresiune calificată - infracțiune de gradul I, care e pedespsită sever. Conform legislației din Texas, unde a avut loc asaltul, pedeapsa maximă este închisoare pe viață.

Daily Mail notează că acuzatul, aflat în arest, a semnat un acord cu procurorii, pentru reducerea pedepsei la 25 de ani de detenție. Pentru asta a fost nevoit să-și recunoască vina. Din imaginile surprinse de ziarul britanic pe holurile tribunalului reiese că apărătorii mirelui au făcut tot posibilul să împiedice cameramanul să-l filmeze pe acuzat.

Consecințe nefaste după nunta secolului

După ce proaspătul ei soț a fost arestat, mireasa și-a șters contul de TikTok și și-a făcut privat contul de Instagram. Imaginile de la nunta impresionantă din Paris, care circulă în mediul online, sunt din postările sale de dinainte de a le bloca internauților accesul la conturile sociale.

Conform publicației britanice, Madelaine Brockway nu și-a însoțit bărbatul la tribunal. „Cazul este în derulare. Apărarea și statul discută următoarele mișcări. Aceasta a fost audierea preliminară”, a declarat un oficial al Trinunalului din comitatul Tarrant (Texas).

Fotografii: @lakecomoweddings

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni