• PRO TV
  • Cum a început, de fapt, relația dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Fostul model a dat din casă:„S-a întâmplat...”

Cum a început, de fapt, relația dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Fostul model a dat din casă:„S-a întâmplat...”

Cum a început, de fapt, relația dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Fostul model a dat din casă:„S-a întâmplat...”

Valentina Pelinel a dezvăluit detalii neștiute din culisele mariajului cu Cristi Borcea. Fostul model a mărturisit că soțul ei este cu totul alt om în familie.

Gallery

Valnetina Pelinel, detalii din culisele căsniciei cu Borcea

Valentina Pelinel a făcut dezvăluiri despre viața personală, despre cât de sensibil este soțul ei și cum se comportă în sânul familiei.

Fostul model a mărturisit că povestea lor de dragoste a început cu o prietenie. Borcea a cerut-o în căsătorie printr-un mesaj pe care i l-a trimis pe telefon. Blondina nici nu a stat pe gânduri și a spus „DA” instant.

Valentina Pelinel se declară o femeie fericită și împlinită.

„Bărbații nu prea plâng. Nu e genul. El e un bărbat puternic, care nu se exteriorizează așa. Eu sunt sensibila care plâng. E normal să plâng pe umărul lui, îmi e cea mai apropiată persoană. Și copiii plâng pe umărul nostru. În fața lor nu am plâns niciodată. Nu vreau să mă vadă tristă vreodată, în fața lor e totul pozitiv”, a mărturisit Valentina Pelinel, potrivit wowbiz.ro.

Cum a început, de fapt, relația dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel

De la o relație frumoasă de prietenie, Borcea și Valentina Pelinel au ajuns să se îndrăgostească iremediabil. Vedeta a dezvăluit și cum și-au spus prima dată „te iubesc”, ba mai mult, cum a realizat că el este sufletul ei pereche.

„Noi am fost prieteni la început, vorbeam mult, și, astăzi, în familia noastră comunicăm și facem lucrurile împreună. De aceea, totul este atât de bine. S-a întâmplat în timp să ne apropiem, deși noi am simțit ceva de la început. Știi cum e, sufletul pereche îl simți și, indiferent de obstacole, tot acolo ajungi. Sufletul pereche e pentru tine. Ne-am zis amândoi ”te iubesc” printr-un mesaj.

Contează să fii asumat, la noi, nu a fost flirt, noi ne-am asumat, ne-am iubit, suntem o familie. Și asta am simțit, indiferent cât am fi luat în considerare prejudecățile. Ne-am dat seama că nu putem să trăim unul fără celălalt și că suntem făcuți unul pentru celălalt”, a declarat Valentina Pelinel, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni