• PRO TV
  • Cadou de sute de mii de euro pentru Anamaria Prodan, cu ocazia zilei sale de naștere. Impresara a fost sărbătorită regește, cu un tort de aproximativ doi metri

Cadou de sute de mii de euro pentru Anamaria Prodan, cu ocazia zilei sale de naștere. Impresara a fost sărbătorită regește, cu un tort de aproximativ doi metri

Cadou de sute de mii de euro pentru Anamaria Prodan, cu ocazia zilei sale de naștere. Impresara a fost sărbătorită regește, cu un tort de aproximativ doi metri

Ieri, 17 decembrie, Anamaria Prodan a dat o petrecere de zile mari, cu ocazia celei de-a 51-a zile de naștere. Impresara a avut un tort cu șapte etaje, iar ospătarii au intrat cu 51 de șampanii.

 

Gallery

Anamaria Prodan învârte banii cu lopata, iar acest lucru s-a văzut foarte bine și în acest weekend, când a dat o petrecere faraonică. Impresara s-a distrat de minune și s-a bucurat de compania celor dragi.

Anamaria Prodan, cadou de sute de mii de auro

Ziua de naștere nu se putea încheia fără un cadou pe măsură, iar Anamaria Prodan le-a arătat și urmăritorilor săi surpriza frumoasă de care a avut parte. Aceasta s-a fotografiat, în mediul online, alături de o mașină nouă.

​Bolidul de sute de mii de euro a venit cu o fundă roșie, pe capotă, iar femeia de afaceri este mai fericită ca niciodată. Încă nu se știe dacă aceasta și-a făcut-o singură cadou sau dacă a primit-o, dar cert este că a fost pe placul ei.

Petrecerea a avut loc într-un club de fițe din București, iar impresara a fost sufletul petrecerii. Tortul de șapte etaje și cele 51-a de șampanii au fost aduse pe imnul Champions League.

Anamaria Prodan a fost desemnată „Femeia anului 2023”

Anamaria Prodan a mai avut parte de o surpriză foarte frumoasă, cu doar câteva zile înainte de ziua ei de naștere. Aceasta a primit premiul pentru „Femeia anului 2023” și susține că trofeul este o încununare a ultimilor ani grei pe care i-a traversat.

Impresara susține că, alături de fiicele și de fiul ei, a clădit un imperiu, imperiu pe care nimeni nu va putea să îl dărâme și, mai mult decât atât, nu vrea să mai audă nimic de fostul ei soț.

„Sunt fericită și mulțumită de tot ce îmi dă Dumnezeu. Premiul acesta este o încununare a ultimilor ani foarte grei, care nu ne-au pus la pământ! Dimpotrivă! Ne-au ridicat și ne-au pus unde merităm să fim. În vârf, din nou. Eu și copiii mei suntem acolo sus și nu ne vom mai uita vreodată în jos, după năluci. Am înțeles toți că apa și uleiul nu se amestecă și că noi suntem învingătorii vieții!”, a declarat aceasta, conform Viva.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni