• PRO TV
  • Mama din Iași care a sărit de la etajul trei cu bebelușul său ar fi fost agresată de soț, cu o lună în urmă. Declarațiile vecinilor

Mama din Iași care a sărit de la etajul trei cu bebelușul său ar fi fost agresată de soț, cu o lună în urmă. Declarațiile vecinilor

Mama din Iași care a sărit de la etajul trei cu bebelușul său ar fi fost agresată de soț, cu o lună în urmă. Declarațiile vecinilor

Un caz din Iași a șocat o țară întreagă! O femeie în vârstă de 30 de ani s-a aruncat de la etajul 3, alături de bebelușul ei, după ce în apartamentul în care locuiau a izbucnit un incendiu.

În cursul zilei de ieri, 9 ianuarie 2023, o mamă și bebelușul ei s-au aruncat de la etajul trei, după ce apartamentul în care locuiau a luat foc. Copilul în vârstă de doar câteva luni a murit o zi mai târziu, la spital, după ce a suferit mai multe traumatisme. 

Scenele desprinse din filme au fost surprinse de un martor, cu camera de filmat de la telefonul mobil. În imagini nu se poate distinge cu exactitate dacă femeia a aruncat mai întâi copilul sau dacă a sărit de la etaj ținându-l în brațe. VEZI AICI VIDEO

Vecinii susțin că femeia ar fi fost agresată de soț, cu câteva zile în urmă

La fața locului s-a deplasat, de urgență, o ambulanță, dar și un echipaj de poliție care să constate cele întâmplate. Vecinii femeii de 30 de ani au făcut mai multe declarații publice, atât în fața ofițerilor, cât și în fața jurnaliștilor. Astfel, s-a aflat că mama din Iași ar fi fost agresată de soțul ei, în urmă cu câteva zile:

„Acum o lună, ea a venit la mine la ușă, bătută de soțul ei. Nu am primit-o în casă că nu știam cine este, dar a venit poliția și a vorbit cu ea. Acum mă uitam pe geam și am văzut un om cum o cară și a dus-o, era în mâneca scurtă, dar era conștientă, că îi spunea omului ăla că e cu copilul, că a căzut de la etajul 3 și a spus că copilul are 4 luni, deci era conștientă. Omul acela a pus haina peste ea până ce a venit ambulanța.

E doctoriță, acum e în concediu de maternitate. Este mutată de un an aici, în bloc, și-a făcut curățenie, și-a cumpărat mobilă, tot. Este bagaj jos, pătură, plapumă, probabil ea s-a înfășurat, s-a speriat de incendiu și a sărit. O singură dată a venit la mine la ușă să-i chem părinții, părinții stau în Suceava, este o oră și ceva până ce vin, și au venit până la urmă și s-au împăcat înapoi”, a declarat o vecină de-a tinerei, potrivit BZI.

Ult alt vecin suspectează faptul că soțul femeii este cel care ar fi dat foc apartamentului. Din primele informații transmise de anchetatori, în bloc se făceau lucrări la centrala de gaze, însă nu s-a aflat concret cum a izbucnit incendiul.

„A bătut-o. Ea a ieșit afară cu copilul nou-născut. A chemat poliția, a fost încătușat și dus la poliție și la spital. De când a ieșit din spital, nu mai vorbea normal cu vecinii, nu știu ce i-au făcut acolo. Soția lui este o femeie deosebit de frumoasă, deosebit de mamă pentru copil. El a dat-o afară chiar înainte de Crăciun, tot cu copil. Am rămas uimit când am văzut că a dat foc la apartamentul lui, am impresia că este psihopat”, a mărturisit un vecin al cuplului.

Sursă foto: Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni