• PRO TV
  • Cum arată Kate Moss la 50 de ani fără machiaj. Modelul britanic nu-și ascunde imperfecțiunile tenului

Cum arată Kate Moss la 50 de ani fără machiaj. Modelul britanic nu-și ascunde imperfecțiunile tenului

Cum arată Kate Moss la 50 de ani fără machiaj. Modelul britanic nu-și ascunde imperfecțiunile tenului

Se numără printre cele mai cunoscute fotomodele, care s-au lansat la începutul anilor 90. La 50 de ani, pe care i-a împlinit pe 16 ianuarie 2024, Kate Moss nu se sfiește să-și arate imperfecțiunile tenului. Mai mult, ea rămâne fidelă ținutelor mulate, transparente și decoltate.

Katherine Ann Moss s-a născut în Londra, la data de 16 ianuarie 1974. Ea a devenit model la vârsta de 14 ani, după ce a atras atenția cu un set de poze, realizate în alb şi negru, de Corinne Day. Acestea au fost publicate în revista britanică "The Face", iar după acest eveniment mai multe agenții de modelling și-au dorit să lucreze cu ea. Moss a fost considerată un icon al modei după ce a colaborat cu Calvin Klein. De-a lungul anilor, ea a apărut în spoturi publicitare pentru „Burberry", "Cerruti 1881", "De Beers Simple Diamond", "Dolce and Gabbana", "Gianni Versace", "L'Oreal" şi "Yves Saint Laurent". 

Gallery

Pe covorul roșu, Kate Moss se străduiește să fie irezistibilă și alege mereu ținute mulate, transparente sau decoltate, așa cum ne-a obișnuit.

Pe de altă parte, în viața de zi cu zi, modelul britanic nu tinde să apară ca o păpușă de porțelan. La 50 de ani, celebritatea își asumă vârsta și imperfecțiunile tenului. Mai mult, Kate Moss nu ascunde faptul că nu a putut să se lase de fumat. Acest viciu și-a lăsat amprenta negativă asupra chipului ei, dar și asupra danturii. (Vezi imagini recente cu ea în galeria foto de mai sus)

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: Triplă campioană națională la fitness la 50 de ani

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni