• PRO TV
  • Georgina, imagini de milioane de like-uri în ziua în care împlinit 30 de ani: „Cristiano Ronaldo e atât de norocos!”

Georgina, imagini de milioane de like-uri în ziua în care împlinit 30 de ani: „Cristiano Ronaldo e atât de norocos!”

Georgina, imagini de milioane de like-uri în ziua în care împlinit 30 de ani: „Cristiano Ronaldo e atât de norocos!”

Georgina Rodriguez a făcut valuri în Maldive, acolo unde și-a sărbătorit ziua de naștere. Chiar dacă nu l-a avut aproape pe Cristiano Ronaldo, aflat în cantonament cu All-Nasr, bruneta a petrecut alături de familie, copii și câțiva prieteni apropiați.

Gallery

​Partenera lui CR7 a împlinit 30 de ani zilele trecute într-un cadru de vis. Georgina și-a cazat familia și prietenii la un hotel de cinci stele din Maldive și a organizat o cină fastuoasă pe plajă.

Bruneta n-a uitat nici de cei peste 56 de milioane de fani care o urmăresc pe contul de Instagram și a postat mai multe imagini de la petrecerea sa.

Gio și-a început dimineața cu sport, iar internauții au avut parte de o priveliște de vis. Îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, Georgina a făcut jogging, apoi s-a plimbat pe plajă cu fiica Alana, iar seara a încheiat-o alături de familie. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Fotografiile au adunat aproape 5 milioane de like-uri în mai puțin de 20 de ore. „Cristiano Ronaldo este atât de norocos!”, „Absolut superbă!”, „Cea mai sexy femeie”, „Arăți incredibil”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de admiratorii Georginei la scurt timp după ce au admirat-o în costum de baie.

Chiar dacă nu a putut fi prezent la party, Cristiano Ronaldo și-a surprins iubita cu un buchet imens de trandafiri și o înregistrare video în care cel mai probabil și-a declarat din nou iubirea față de mama copiilor săi.

Alana Martina este primul copil al cuplului Ronaldo – Georgina Rodriguez. În 2021, Georgina și Ronaldo au anunțat că așteaptă gemeni. Partenera fotbalistului a născut în aprilie 2022, însă unul dintre gemeni s-a stins din viață la spital. Fetița lor a primit numele de Esmeralda.

Cristiano mai are trei copii, un băiat - Cristiano Jr.- și pe gemenii Eva și Matteo, după ce a apelat de două ori la mame surogat. Fotbalistul și iubita sa sunt împreună din 2016 și s-au cunoscut la Madrid, într-un magazin, unde Georgina lucra ca asistent de vânzări. 

Fotografii: Instagram @Georginagio

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni