• PRO TV
  • Leonardo DiCaprio, de nerecunoscut pe străzile din Los Angeles. Ipostazele în care l-au surprins paparazzii

Leonardo DiCaprio, de nerecunoscut pe străzile din Los Angeles. Ipostazele în care l-au surprins paparazzii

Leonardo DiCaprio, de nerecunoscut pe străzile din Los Angeles. Ipostazele în care l-au surprins paparazzii

Leonardo DiCaprio a început deja filmările la noul său proiect, iar paparazzii sunt pe urmele lui. Actorul lucrează cu regizorul Paul Thomas Anderson la filmul BC Project.

Îmbrăcat în haine murdare, cu o mustață impresionantă, o căciulă pe cap și ochelari de soare, personajul lui DiCaprio pare că trece prin momente dificile. Cu acest look de homeless, actorul pare de nerecunoscut, comparativ cu aparițiile sale la patru ace de pe covorul roșu… În ceea ce privește însă look-u său de zi cu zi, diferența… nu este atât de mare :)

View this post on Instagram

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

Subiectul filmului este în prezent ținut secret, dar publicația Deadline a scris recent că producția îi mai are în distribuție și pe Sean Penn și Regina Hall.

Filmul este plasat în vremurile contemporane, iar scenariul a fost scris de Anderson. Se spune că bugetul filmului se apropie de 100 de milioane de dolari.

Gallery

DiCaprio a început filmările la noul proiect, la scurt timp după ce Academia Americană de Film l-a omis la nominalizările pentru Premiul Oscar, pentru rolul său din Killers of the Flower Moon. În schimb, filmul a primit numeroase nominalizări, inclusiv pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor pentru Martin Scorsese, cea mai bună actriță pentru Lily Gladstone și cel mai bun actor în rol secundar pentru Robert De Niro. Doar Leo a fost… “uitat”.


Sursa foto: Profimedia, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni