• PRO TV
  • Ce au putut să spună cei trei presupuși criminali de la Padina, în fața reporterilor. Bărbații nu își recunosc fapta, deși în mașina lor au fost găsite urme de sânge

Ce au putut să spună cei trei presupuși criminali de la Padina, în fața reporterilor. Bărbații nu își recunosc fapta, deși în mașina lor au fost găsite urme de sânge

Ce au putut să spună cei trei presupuși criminali de la Padina, în fața reporterilor. Bărbații nu își recunosc fapta, deși în mașina lor au fost găsite urme de sânge

O crimă îngrozitoare a avut loc, după o petrecere cu vedete, desfășurată la Hotelul Belmont din zona Padina. Un bărbat și-a pierdut viața, după ce a fost înjunghiat de mai multe ori de un grup format din trei interlopi.

Gallery

​Zilele trecute, mai exact în noaptea de 10 spre 11 februarie 2024, la un hotel de patru stele din Padina a avut loc o crimă îngrozitoare, desfășurată chiar sub ochii petrecăreților. Un grup format din trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, ar fi atacat cu maceta un bărbat de 41 de ani, pe frontul unui conflict apărut spontan.

„În cursul nopții de 10 spre 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgoviște.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Persoanele bănuite de comiterea faptei, și anume trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, se află în custodia poliției, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească participația la comiterea faptei și să fie dispuse măsurile prevăzute de lege.

Din primele verificări, evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan.

Cercetările au fost preluate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, fiind în curs de desfășurare”, a transmis Poliția.

Imediat după ce au produs tragedia, cei trei bărbați, cunoscuți ca făcând parte din Clanul Fabian, au fugit de la locul faptei cu mașina lor personală, aflată chiar în fața hotelului. Deși au încercat să scape de consecințele faptelor lor, aceștia au fost prinși de polițiști câteva minute mai târziu. Potrivit Știrile PRO TV, în bolidul de lux al presupușilor criminali s-au găsit mai multe urme de sânge. 

Ce au declarat presupușii criminali de la Padina, în fața reporterilor

În momentul în care au fost prinși, cei trei presupuși criminali prezentau mai multe urme de sânge în mașină. Cu toate acestea, în fața reporterilor ei nu și-au recunoscut fapta, ba mai mult decât atât, au declarat că ei au fost victimele lui Sorin Anghel.

„Reporter: Era sânge în maşina ta!

-De la noi. Am fost tăiaţi.

-De ce l-aţi omorât? Te-ai tăiat în timp ce îl înjunghiaţi?

-El ne-a tăiat pe noi!

-El v-a tăiat pe voi?

-Da!

Reporter: De ce l-aţi omorât pe bărbat? Care ar fi fost motivul?

- Cine l-a omorât? Ştiu eu ce spun nebunii?

Reporter: De ce l-ai omorât pe bărbat? Ce s-a întâmplat? 

-N-am omorât pe nimeni!

-Nu ai omorât pe nimeni?

- Nu!”, au spus cei trei bărbați în fața jurnaliștilor, potrivit Wowbiz. 

​Alex Velea și Antonia, prezenți la petrecerea din Padina

Gallery

Alex Velea, Antonia, Alina Eremia și George Hora sunt doar câteva dintre numele cunoscute care au fost prezente la evenimentul din Padina. Aceștia s-au distrat toată noaptea pe ritmuri electronice, apoi s-au retras în cameră, chiar cu jumătate de oră înainte de masacru. 

Cântărețul a ținut să transmită duminică un mesaj, în cadrul căruia a menționat că nu a avut nicio legătură cu cele întâmplate:

 „Salutare tuturor! Încerc să-mi revin din starea de șoc în urma tragediei petrecute aseară la un eveniment la care am participat și eu alături de Antonia. Referitor la informațiile apărute în presă doresc să vă informez că nu am avut nicio legătura cu nefericitul incident.

Eu doar am socializat cu toată lumea, așa cum o fac de obicei prin prisma meseriei. În momentul în care s-a petrecut tragedia eu eram în camera mea de hotel, dar am aflat ulterior și am fost șocat.

Urăsc violența și altercațiile de orice gen. Nu-mi vine să cred că o seară în care toată lumea se simțea bine s-a terminat așa”, a declarat Alex Velea, în mediul online.


Sursă foto: Știrile PRO TV, Instagram, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni