• PRO TV
  • Adrian Cioroianu, prima reacție după ce Daniela Nane a anunțat divorțul: „Nu e chiar așa”

Adrian Cioroianu, prima reacție după ce Daniela Nane a anunțat divorțul: „Nu e chiar așa”

Adrian Cioroianu, prima reacție după ce Daniela Nane a anunțat divorțul: „Nu e chiar așa”

Daniela Nane a anunțat săptămâna trecută faptul că este o femeie divorțată! Adrian Cioroianu, fostul soț al actriței, a vorbit și el despre separare, în cadrul unui interviu.

Gallery

​Daniela Nane este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi din țară, aceasta făcându-se remarcată în anul 1991, atunci când a câștigat titlul de Miss România. De-a lungul anilor, aceasta a încercat să se concentreze mai mult pe viața profesională decât pe cea personală, motiv pentru care toate aparițiile sale în presă au fost referitoare la spectacolele în care a jucat.

Totuși, recent Daniela Nane a devenit un subiect monden, după ce fotografii publicației Mediaflux au surprins-o sărutându-se în plină stradă cu un bărbat mai tânăr decât ea. Acest fapt a șocat o țară întreagă, deoarece toți știau că actrița este căsătorită cu Adrian Cioroianu. 

După ce imaginile cu ea s-au viralizat, Daniela Nane a ieșit în spațiul public și a anunțat că este o femeie divorțată

„Sunt o femeie divorțată! Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, ca și până acum”, a fost mesajul transmis de frumoasa actriță, pe pagina ei socializare.

Ce a spus Adrian Cioroianu, după ce Daniela Nane a anunțat că este o femeie divorțată

Adrian Cioroianu, contactat de jurnaliștii CANCAN, a avut o primă reacție referitoare la divorțul de actriță. Acesta a ținut să precizeze că separarea s-a produs în urmă cu ceva timp și nu a oferit detalii despre motivele care au dus la destrămarea căsniciei. 

„Am văzut ce s-a dat în presă despre povestea asta, dar nu este chiar așa. Din punctul meu de vedere, divorțul de Daniela Nane e un nonsubiect.

Noi doi am divorțat mai de mult, nu acum, când a aflat și presa. Chiar nu vreau să intru în detalii și nu am ce să spun mai multe despre treaba asta. Până la urmă, viața e făcută și cu divorțuri, nu? Eu atât am de comentat, nimic mai mult”, a declarat Adrian Cioroianu pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni