• PRO TV
  • “Ce și-a făcut la față?” Era considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, acum e de nerecunoscut

“Ce și-a făcut la față?” Era considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, acum e de nerecunoscut

“Ce și-a făcut la față?” Era considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, acum e de nerecunoscut

De când s-a despărțit de Brian Austin Green și a intrat într-o relație cu Machine Gun Kelly, Megan Fox este într-o continuă transformare. Însă, nu toată lumea apreciază noul ei look de… vampă.

De câțiva ani, Megan Fox a trecut printr-o schimbare radicală de look, dar și de stil vestimentar. Altă data una dintre cele mai elegante și rafinate vedete, acum una este considerată una dintre cele mai vulgare.

Ținutele ei din ultima perioadă sunt întotdeauna la limita decenței, iar fanii îi transmit că aceasta transformare nu este pe placul lor. Însă Megan Fox nu pune la suflet și pare că se simte minunat în această nouă etapă din viața ei.

Cea mai noua imagine apărută pe rețelele de socializare cu vedeta au stârnit controverse pe internet. Fanii se întreabă ce și-a făcut la față, bănuind-o că a apelat la operații estetice pentru un nou look. Aceasta a fost surprinsă într-un club din Las Vegas și arată diferit față de cum o știam.

Gallery

“Unde e Megan Fox? Îmi pare rău, dar asta nu e Megan Fox!”
“Ce și-a făcut Megan?”
“Când bei sânge și te întâlnești cu un vampir”, a comentat un fan, făcând aluzie la declarațiile mai vechi ale artistei, care a dezvăluit că a băut sângele iubitului ei.

Sursa foto: Getty Images, Profimedia, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni