• PRO TV
  • Imobilizat la pat 3 luni jumate și bolnav 4 ani. Brian Austin Green, despre boala misterioasă de care a suferit: “Nu puteam vorbi”

Imobilizat la pat 3 luni jumate și bolnav 4 ani. Brian Austin Green, despre boala misterioasă de care a suferit: “Nu puteam vorbi”

Imobilizat la pat 3 luni jumate și bolnav 4 ani. Brian Austin Green, despre boala misterioasă de care a suferit: “Nu puteam vorbi”

Este unul dintre cei mai chipeși bărbați de la Hollywood și ani de zile a fost și unul dintre cei mai invidiați – Brian Austin Green a fost căsătorit timp de 10 ani cu actrița Megan Fox. Însă de abia acum s-a aflat de chinurile prin care a trecut din cauza unei boli misterioase, ale cărei simptome grave l-au ținut 4 ani. Actorul cunoscut din serialul “Beverly Hills 20910” a dezvăluit că nu mai putea vorbi, citi sau scrie. Dezvăluirile au fost făcute în cadrul unui podcast.

În vârstă de 50 de ani, Brian Austin Green a spus că s-a confruntat cu probleme neurologice, vertij și colită ulcerativă. Toate aceste probleme, la care s-au mai acumulat și altele, l-au ținut, la un moment dat, la pat timp de trei luni.
Într-un final, un specialist i-a spus că stresul și dieta să sunt principalele vinovate – glutenul și lactatele consumate i-au cauzat inflamații puternice în corp.

Gallery

Toate aceste probleme au avut loc în timpul căsniciei cu Megan Fox, actorul fiind nevoit să se retragă ani de zile din showbiz.
Actorul e de părere că această boală ar fi putut fi declanșată de un accident grav pe care l-a avut în 2014 și în urma căruia a supraviețuit miraculos.

“Am petrecut 4 ani jumate încercând să îmi revin de pe urma unei boli care avea simptomele unui infarct. Nu puteam să vorbesc. Am avut și vertij, și colită ulcerativă, dar niciun specialist nu și-a dat seama ce am, am rămas fără diagnostic”, a spus actorul.
“Am ajuns la punctul la care mă mișcam ca un om de 90 de ani, nu puteam vorbi. Nu puteam citi. Nu puteam să scriu. Pentru că medicina vestică nu m-a ajutat, am fost nevoit să apelez la medicina estică și la kinesiologie”, a spus Brian Austin Green.
“Am făcut peste 190 de analize de sânge, am făcut două RMN-uri. "Chiar nu stiu ce ai, nu știu ce să îți fac”, i-ar fi spus un neurochirurg celebru.

Într-un final, un medic i-a spus că are o puternică inflamație internă din cauza glutenului și a lactatelor pe care le-a consumat întreaga viață.
“Încerc să evit glutenul și lactatele pe cât de mult posibil. Chiar e o problemă legată de dietă și atâta timp cât țin aceste alimente departe de mine, corpul meu nu mai crede că îl otrăvesc, așa că nu mai ripostează”, a spus Green.

Sursa foto: Getty Images, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni