• PRO TV
  • Cauza decesului lui Alexei Navalnîi, dezvăluită de investigatorii ruși mamei disidentului! De ce trupul neînsuflețit este de negăsit

Cauza decesului lui Alexei Navalnîi, dezvăluită de investigatorii ruși mamei disidentului! De ce trupul neînsuflețit este de negăsit

Cauza decesului lui Alexei Navalnîi, dezvăluită de investigatorii ruși mamei disidentului! De ce trupul neînsuflețit este de negăsit

Alexei Navalnîi a murit vineri din cauza ”sindromului morții subite”, i-ar fi spus investigatorii ruși mamei liderului opoziției, după ce aceasta a venit la închisoarea în care era ținut.

Gallery

Liudmila Navalnîia a fost văzută călătorind la colonia din nordul Rusiei, acolo unde i s-a spus că fiul ei a murit după ce s-a întors de la o plimbare, la ora locală 14.17, în ziua de vineri.


Susținătorii lui Navalnîi susțin, conform dailymail.com, că acesteia i s-a refuzat cererea de a vedea trupul neînsuflețit, care va rămâne în custodia autorităților până la încheierea anchetei.
Avocatului lui Alexei Navalnîi , care a însoțit-o pe mama acestuia la închisoare - i s-a spus că trupul este la singura morgă din Salekhard, oraș din districtul autonom Yamalo-Nenets, Rusia, care traversează Cercul Arctic. Un contact de la morgă a negat însă că ar fi primit cadavrul, lăsând și mai multe semne de întrebare legate de moartea șocantă.


”Este evident că criminalii vor să-și acopere urmele și de aceea ascund trupul lui Alexei, chiar și de mama acestuia”, a scris echipa lui într-o postare pe Telegram.

Ce este sindromul morții subite, de care ar fi murit Alexei Navalnîi?


Sindromul morții subite se înregistrează în special la sugari și este moartea subită a unui copil sub vârsta de 1 an, la care autopsia nu relevă o cauză clară de moarte. Are loc în primele 6 luni de viață, cu o frecvență maximă în jurul vârstei de 3 luni. Cercetările de până în prezent arată că băieții sunt cei mai afectați și că cele mai multe cazuri de SMSS se întâmplă în sezonul rece.
Sindromul morții subite la adulți apare când o persoană sănătoasă moare brusc, fără nicio cauză aparentă. La autopsie, se detectează de regulă nereguli în țesutul inimii pacientului.
Foto: Getty, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni