• PRO TV
  • Monica vrea sa doneze banii de la Irinel! Vezi ce acuzatii ii aduce Moni lui Iri! VIDEO

Monica vrea sa doneze banii de la Irinel! Vezi ce acuzatii ii aduce Moni lui Iri! VIDEO

Monica vrea sa doneze banii de la Irinel!<span style="color: rgb(255, 0, 0);"> Vezi ce acuzatii ii aduce Moni lui Iri!</span> VIDEO

Chiar daca Monica se afla in America, unde trebuie sa onoreze un contract, ea nu a uitat ca are de rezolvat niste probleme importante intara – custodia fetitei ei si partajul -, asa ca a trimis o scrisoare prin care spune ca tot ce va castiga in urma partajului va dona unor copii orfani.

“Orice bun pe care legislatia Romaniei mi-l va atribui dupa finalizarea procesului de partaj intentionez s ail donez organizatiilor caritabile de stat: orfelinatelor, spitalelor si celor care sprijina oamenii strazii, dar sis a imi platesc datoriile fata de avocatii mei.

In mod special doresc sa donez banii ce reprezinta contravaloarea Bentley-ului meu, dar si banii pentru care am muncit sip e care Irinel Columbeanu mi i-a luat. Nu vreau sa pastrez nimic pentru mine, nici macar un leu.

Sunt constienta ca motivul pentru care Irinel Columbeanu nu doreste sa imi fie incredintata spre educare este teama lui maladiva de a ne sustine financiar”,
a spus Monica in scrisoarea adresata presei.

Vezi in video de mai jos ce alte acuzatii ii mai aduce Monica lui Irinel Columbeanu!

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni