• PRO TV
  • Gestul cu care Traian Băsescu a impresionat la înmormântarea Mioarei Roman. Ce a trimis fostul președinte: "Este prima oară când văd"

Gestul cu care Traian Băsescu a impresionat la înmormântarea Mioarei Roman. Ce a trimis fostul președinte: "Este prima oară când văd"

Gestul cu care Traian Băsescu a impresionat la înmormântarea Mioarei Roman. Ce a trimis fostul președinte: "Este prima oară când văd"

Mioara Roman s-a stins din viață la 83 de ani. Locuia de câțiva ani la un azil de lux din Snagov, unde era tratată pentru mai multe probleme de sănătate. Ea a murit în urma unui stop cardio-respirator. Suferise în ultimul timp mai multe accidente vasculare, iar starea ei de sănătate era un precara.

Gallery

Astăzi, 26 februarie, Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum. Fosta soție a lui Petre Roman va fi înmormântată la Cimitirul Reînvierea, după slujba de la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou.

Printre primele persoane care au mers la priveghiul Mioarei Roman s-a numărat și fostul său soț, Petre Roman. Acesta și-a luat rămas bun de la Mioara Roman, însă nu a putut să o privească în scriu pe cea care i-a stat alături 34 de ani. A lăsat un buchet de flori albe și a plecat după doar 10 minute.

„Oana și Catinca s-au bucurat foarte mult că a reușit să vină (n.r. – Petre Roman). Au plâns, s-au îmbrățișat, a fost un moment unic. Capacul este închis. Ea este foarte frumoasă. Domnul Petre Roman nu știa dacă se se uite, să nu se uite, să o privească, și a hotărât ca în acest moment să nu se uite. Se vedea că e un moment greu pentru dânsul. Așteaptă momentul ca probabil mâine să o vadă, nu cred că era pregătit pentru asta”, a spus Gabriela Lucuțar, cea care s-a ocupat de funeraliile Mioarei Roman.

Traian Băsescu, omagiu deosebit pentru Mioara Roman

Traian Băsescu nu a mers la priveghiul Mioarei Roman, dar a trimis o superbă coroană de zambile, care a impresionat pe toată lumea.

„Domnul Băsescu a trimit o coroană cu zambile, a înmiresmat toată biserica. Nu mi-am dat seama că sunt zambile în coroana… Organizez evenimente de 18 ani, dar e prima oară când văd o coroană plină de zambile, este chiar unică.

Este îmbrăcată într-o rochie neagră, elegantă, cu perle la gât, şi coliva are perle. Oana a cumpărat rochia, pantofii la fel. A fost îmbrăcată elegant, cu haine noi, am machiat-o frumos.

Este cripta goală în momentul acesta, dar lângă sunt chiar toate rudele Mioarei Roman: părinţii, sora. Mi-ar plăcea să vină şi domnul Petre Roman la înmormântare, ar fi fost nobil din partea lui. Dânsul a spus că prefera să nu o vadă aşa, ci aşa cum o ştia…”, a dezvăluit Gabriela Lucuţar pentru Playtech.ro.

Traian Băsescu a evacuat-o pe Mioara Roman din vila de protocol din Primăverii

În urmă cu mai mulți ani, Traian Băsescu a fost cel care a cerut evacurea Mioarei Roman din vila de protocol din Primăverii. La acea vreme, fosta soție a lui Petre Roman a trecut atunci prin momente foarte dureroase.

„Pe mine m-a dat afară din casă tovarășul Băsescu, care, mă rog, s-a plâns că nu are loc. Eu am îndrăznit să spun de domnul Băsescu că nu are legătură cu funcția de președinte, ceea ce nu cred că am greșit. Și eu sunt un cetățean oarecare, ce contează votul meu pro sau contra? Mai nou, eu nu mai am votat din 2000. O să spuneți că nu e patriotic, dar am obosit”, declara Mioara Roman, în urmă cu câțiva ani, într-un interviu.

Sursa foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni