• PRO TV
  • Georgiana Lobonț are probleme de sănătate. Artista nu se aștepta să treacă prin așa ceva: „Nu pot dormi de cât de rău mă simt”

Georgiana Lobonț are probleme de sănătate. Artista nu se aștepta să treacă prin așa ceva: „Nu pot dormi de cât de rău mă simt”

Georgiana Lobonț are probleme de sănătate. Artista nu se aștepta să treacă prin așa ceva: „Nu pot dormi de cât de rău mă simt”

Georgiana Lobonț trece printr-o perioadă destul de dificilă, deoarece are gripă. De câteva zile, artista se simte rău, iar starea ei s-a tot înrăutățit în ultima vreme.

 

Gallery

Recent, Georgiana Lobonț s-a filmat în timp ce stătea în pat, fiind vizibil afectată de starea de sănătate pe care o are în prezent. Aceasta a făcut și un test, pentru a vedea, exact, cu ce se confruntă și a reieșit că are gripa B.

Georgiana Lobonț s-a îmbolnăvit

Virozele specifice acestei perioade nu au ocolit-o nici pe Georgiana Lobonț, care se simte extrem de rău, de câteva zile. Artista a povestit că nu se simte deloc bine și că lucrurile sunt atât de neplăcute, încât nu poate nici măcar să doarmă.

Nașa lui Armin Nicoară se confruntă, pe lângă durerile de cap care aproape nu dispar niciodată, și cu o tuse seacă, lucru ce o afectează și din punct de vedere profesional.

„M-a testat Flori și mi-a ieșit negativ. Apoi, a apărut o liniuță ușoară la gripa B. Probabil e pe sfârșite… De 3 zile, în fiecare noapte fac febră și am frisoane. Nu pot dormi de cât de rău mă simt… M-a luat o tuse seacă care îmi rupe gâtul. E cea mai urâtă răceală pe care am avut-o.

Am dureri de cap de 3 zile aproape non stop. E horror. Pe picioare dacă mă ridic am impresia că mi se face rău… aveți grijă la răceli”, a scris Georgiana Lobonț, pe conturile sale de socializare.  

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au fost păgubiți cu zeci de mii de euro

În urmă cu ceva timp, Georgiana Lobonț anunța că ea și soțul ei au vrut să achiziționeze un apartament în Dubai, doar că bărbatul la care apelaseră ca intermediar a încasat avansul și s-a făcut nevăzut. Cei doi plătiseră suma de 47.000 de euro și, acum, încearcă să o recâștige.

În cadrul unui interviu acordat pentru Fanatik, Georgiana Lobonț a mărturisit că nu a încheiat niciun contract cu bărbatul cu pricina, dar încă are mesajele dintre ei, cu care vrea să își facă dreptate.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni