• PRO TV
  • Theo Rose a ajuns la spital cu fiul ei. Micuțul Sasha s-a îmbolnăvit de mai multe ori, în doar câteva săptămâni: „De unde a adunat el nu știe nici Dumnezeu”

Theo Rose a ajuns la spital cu fiul ei. Micuțul Sasha s-a îmbolnăvit de mai multe ori, în doar câteva săptămâni: „De unde a adunat el nu știe nici Dumnezeu”

Theo Rose a ajuns la spital cu fiul ei. Micuțul Sasha s-a îmbolnăvit de mai multe ori, în doar câteva săptămâni: „De unde a adunat el nu știe nici Dumnezeu”

Theo Rose a trecut prin mai multe momente neplăcute în ultima perioadă, după ce fiul ei, Sasha, a întâmpinat mai multe probleme de sănătate.

Gallery

​Cu toate acestea, Theo Rose a decis să își păstreze calmul și să nu se alarmeze, chiar dacă a fost nevoită să ajungă la urgențe cu fiul ei în vârstă de aproximativ nouă luni. Iubita lui Anghel Damian a tratat incidentele cu tact și nu s-a pierdut cu firea.

Theo Rose a ajuns la spital cu fiul ei

Din nefericire, micuțul Sasha a „bifat” toate afecțiunile de sezon, iar Theo Rose a luat decizia de a merge cu el la spital, pentru a se asigura că situația nu se agravează și că își va reveni în cel mai scurt timp posibil.

Artista a povestit că fiul ei a avut gripa A, salmonella și, după doar câteva zile, a avut febră 39,5, fiind nevoită să meargă la urgențe. Toate acestea s-au întâmplat în decurs de două luni, iar unele peripeții au avut loc chiar și în timpul vacanței din Dubai.

„De unde a adunat el salmonella nu știe nici Dumnezeu (…) Am fost în Dubai, au venit rezultatele, noi credeam că e Rotavirus, nu era Rotavirus, era asta și, după, i-am făcut analizele când ne-am întors, purtător sănătos.

La o săptămână, mă trezesc cu el cu febră 39 cu 5. Luni noapte, eram la spital, că, acum, are streptococ. Marele noroc cu copilul ăsta e că reacționează foarte bine la boală, la febră, la toate alea. Nu e din ăla să bolească.

Trec ăștia mici prin o grămadă de chestii, nu știu, ți se rupe inima, dar noi încercăm să tratăm cu umor, nu vrem să ne panicăm la orice chestie”, a povestit Theo Rose, pe contul său de Instagram.

Theo Rose și-a scos alunița de pe nas

Recent, Theo Rose a suferit o intervenție la nivelul nasului, în urma căreia și-a scos alunița. Artista nu era deranjată de prezența ei, dar a decisă să discute cu dermatologul despre ea, în cadrul unei vizite pe care o avea programată.

După ce a discutat cu medicul despre evoluția aluniței, a decis să o scoată de tot, deoarece nu își dorea să continue să mai crească. Artista este extrem de încântată de rezultat și așteaptă ca zona să se vindece în totalitate, pentru a vedea cum arată la câteva zile distanță.

 

Sursa foto: Instagram  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni