• PRO TV
  • Video sfâșietor de la priveghiul lui Mile Povan: „Nu te vom uita niciodată”

Video sfâșietor de la priveghiul lui Mile Povan: „Nu te vom uita niciodată”

Video sfâșietor de la priveghiul lui Mile Povan: „Nu te vom uita niciodată”

A fost o zi tristă pentru prietenii și familia lui Mile Povan, care au fost prezenți la priveghiul celebrului artist de muzică populară. Colegii de breaslă ai regretatului cântăreț au pregătit un moment de-a dreptul emoționant, pentru a-și lua rămas bun de la cel care le-a fost ca un frate.

Gallery

​Mile Povan s-a stins din viață la doar 31 de ani, după ce a suferit un infarct miocardic. Bărbatul care mulți ani și-a bucurat fanii cu vocea lui a fost găsit fără suflare, în propriul lui apartament, de către fratele său. 

„Mile nu răspundea la telefon, iar mașina era parcată în fața blocului. Așa și-au dat seama că s-a întâmplat ceva rău. Am înțeles că fratele lui a luat hotărârea să spargă ușa să vadă dacă nu este în casă”, spun vecinii, potrivit glsa.ro.

În urmă cu doar o zi, a avut loc priveghiul regretatului cântăreț de muzică populară. Apropiații și prietenii lui Mile Povan s-au adunat pentru a-l comemora pe cel care le-a fost ca un frate.

La priveghiul artistului, mai mulți artiști au cântat la vioară, aceasta fiind pasiunea lui Mile Povan. Unii dintre ei chiar au interpretat câteva melodii de jale, care au reușit să emoționeze pe toată lumea prezentă la tristul eveniment.

S

”Priveghi la - Mile Povan Dumnezeu să-l odihnească în pace! Drum lin spre cer - Nu te vom uita niciodată”, a scris un apropiat al artistului, pe Facebook.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni