• PRO TV
  • Karmen, colaborare muzicală cu Andrei Bănuță. Cum sună piesa „Ring Ding Ding”

Karmen, colaborare muzicală cu Andrei Bănuță. Cum sună piesa „Ring Ding Ding”

Karmen, colaborare muzicală cu Andrei Bănuță. Cum sună piesa „Ring Ding Ding”

Karmen și Andrei Bănuță încep primăvara pe ritmuri R&B. Cei doi artiști au lansat în data 1 martie piesa „Ring Ding Ding”, care spunea povestea unui cuplu aflat într-o relație dificilă, marcată de dezamăgiri.

Astăzi s-a lansat „Ring Ding Ding”, sunt super mândră de acest proiect și îmi place rău de tot. Și melodia, și clipul, și tot ce a ieșit. Sper din tot sufletul să vă placă și vouă”, a anunțat Karmen pe pagina de socializare. 

„E de acum a voastră și abia aștept să văd cât de mult vă bucurați de ea! Sper din toată inima că vă va captiva la fel de mult ca pe mine și pe Andrei, cu care cred că am făcut o echipă excelentă. Nu uitați și de videoclip, enjoy!”, spune Karmen, potrivit virginradio.ro

Gallery

„Sunt tare bucuros că piesa ajunge astăzi la oameni, pentru că mi-am dorit mult ca ea să se lanseze. Sper să le placă și ascultătorilor la fel de tare cum mi-a plăcut mie și să le dea același vibe care mi-a rămas întipărit în minte încă din momentul în care am ascultat-o pentru prima dată”, a declarat Andrei Bănuță pentru sursa menționată mai sus. 

​Fanii s-au arătat entuziasmați de această colaborare: „Avem piesă de repeat pe luna martie”, „Trebuie să răsune în toată România”, „Bravo vouă, copii deosebit de talentați!”, „Karmen Minune ai o voce de aur”, sunt doar câteva dintre reacțiile admiratorilor. 

Karmen este una dintre cele frumoase prezențe feminine din peisajul muzical al României. Cu un talent incontestabil, Karmen reușește să îmbine pasiunea pentru artă în diverse forme: muzică, actorie și dans. Primul ei single, „Domino”, lansat în 2015, a fost primit cu entuziasm de fani, acumulând mai mult de 24 de milioane de vizualizări pe Youtube. De atunci, Karmen a continuat să cucerească inimile ascultătorilor cu hituri precum „You Got It”, „Shake It”, „Minte-mă” și „Viciul Meu”, în colaborare cu Achi.

Artista a colaborat chiar și cu artiști internaționali, cum ar fi Krishane pentru single-ul „Lock My Hips” din 2018. Succesul ei continuă să crească, iar publicul așteaptă cu nerăbdare următoarele piese. 

Andrei Bănuță este unul dintre cei mai apreciați artiști din noua generație, iar piesele sale de o sensibilitate apare îi cuceresc imediat pe ascultători. În 2023, colaborarea sa cu Andra pentru piesa ,„Nu m-am gândit la despărțire” a fost un real succes. Piesa a stat timp de 19 săptămâni în Top 10 Media Forest, ajungând chiar pe locul 1. Mai recent, Andrei a colaborat cu DOMINO, lansând melodia „Afară plouă”, care este prezentă de 8 săptămâni în Top 10 cele mai ascultate piese la radio, atingând pe poziția 6. Pe lângă cariera muzicală, Andrei este și protagonist în serialul „Groapa”, unde joacă rolul lui Denis. Tânărul s-a remarcat prin aptitudinile sale actoricești. 

Citește și: Andrei Bănuță, despre rolul său în serialul „Groapa”. „Pe mine Denis mă învață să fiu un pic mai golan decât sunt”

Sursă foto: Instagram, arhiva PRO TV

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni