• Emisiuni
  • Protevelion
  • Cum s-au descurcat Karmen și Bogdan Drăcea la proba „Ghicește vedeta”: „E doamna Neti Sandu!”

Cum s-au descurcat Karmen și Bogdan Drăcea la proba „Ghicește vedeta”: „E doamna Neti Sandu!”

PRO TV le pregătește telespectatorilor un spectacol absolut magic, în noaptea dintre ani! Pe 31 decembrie, trebuie să te uiți la PROTEVELION!

Au mai rămas doar câteva zile până când o să ne luăm rămas bun de la 2023 și o să-i spunem bun venit noului an. În cea mai specială seară, pe 31 decembrie, vedetele voastre preferate vor face un show de zile mari, pe care să-l ții minte o viață.

Înainte de PROTEVELION, Karmen și Bogdan Drăcea au fost supuși unei provocări distractive: „Ghicește vedeta”. Astfel, cei doi au avut de recunoscut mai multe persoane publice din România, după anumite fotografii, decupate strategic.

Pe parcursul probei, Bogdan Drăcea a dovedit că își cunoaște foarte bine colegii de breaslă, răspunzând corect la aproape toate rundele. Pe de altă parte, Karmen, care deși s-a descurcat de minune, a confundat-o pe Neti Sandu cu Irina Rimes. În acel moment, comendiatul a întrebat-o:

„E doamna Neti Sandu! Tu dimineața cum știi dacă îți merge bine sau nu?”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Casa Pariurilor este sponsor la PROTEVELION

Casa Pariurilor reprezintă, din 2008, cea mai mare comunitate de pariori din România, cu peste 700 de agenții și sute de mii de jucători online, în fiecare an.

Sponsor de-a lungul timpului al Ligii 1, Ligii 2, Cupei României, iar în prezent partenerul Echipelor Nationale de Fotbal ale României, Casa a susținut mereu fotbalul local și suporterii români.

În plus, Casa Pariurilor a lansat o platformă specializată în programe de dezvoltare pentru fotbaliști. “Suport pentru Suporteri” este un program de CSR, unic în România, care își propune să susțină performanța în fotbal și să le redea suporterilor încrederea în echipele favorite. Programul se concentrează pe dezvoltarea personală a fotbaliștilor, pornind de la condiția fizică, până la nutriție, motivație și echilibru mental, precum și pe reacțiile suporterilor locali, care sunt influențați în mod direct de fiecare victorie și, mai ales, de fiecare eșec de pe terenul de fotba

Ai zis vreodată faci pariu? Înseamnă că ești de-al casei!

Pentru a face jocul mai interesant, la Casa Pariurilor ai mereu promoții zilnice de Sport sau Cazinou.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Protevelion

Articole pentru emisiune Protevelion

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni