Theo Rose vă invită la PROTEVELION!

Theo Rose vă invită la PROTEVELION!

Anul acesta, PRO TV pregătește un revelion pe care să-l ții minte toată viața! Theo Rose a lansat o invitație la cel mai așteptat show al anului.

Gallery

​PRO TV se pregătește de PROTEVELION, cea mai mare petrecere a anului. Scena este pregătită, la fel și decorul și ținutele, iar artiștii au concurență serioasă și anul acesta. Theo Rose se numără printre vedetele care vă vor face show în noaptea dintre ani, așa că vă invită să urmăriți cel mai spectaculos moment al anului. 

„E ca atunci când ai albumul gata de lansare. Iei cea mai bună melodie, faci videoclip, chemi pe toată lumea și dai tot ce ai mai bun! Albumul e anul nou, petrecerea e primul single. La mulți ani!”, a spus Theo Rose. 

​Casa pariurilor, sponsor la PROTEVELION

Casa Pariurilor reprezintă, din 2008, cea mai mare comunitate de pariori din România, cu peste 700 de agenții și sute de mii de jucători online, în fiecare an.

Sponsor de-a lungul timpului al Ligii 1, Ligii 2, Cupei României, iar în prezent partenerul Echipelor Nationale de Fotbal ale României, Casa a susținut mereu fotbalul local și suporterii români.

În plus, Casa Pariurilor a lansat o platformă specializată în programe de dezvoltare pentru fotbaliști. “Suport pentru Suporteri” este un program de CSR, unic în România, care își propune să susțină performanța în fotbal și să le redea suporterilor încrederea în echipele favorite. Programul se concentrează pe dezvoltarea personală a fotbaliștilor, pornind de la condiția fizică, până la nutriție, motivație și echilibru mental, precum și pe reacțiile suporterilor locali, care sunt influențați în mod direct de fiecare victorie și, mai ales, de fiecare eșec de pe terenul de fotba

Ai zis vreodată faci pariu? Înseamnă că ești de-al casei!

Pentru a face jocul mai interesant, la Casa Pariurilor ai mereu promoții zilnice de Sport sau Cazinou.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Protevelion

Articole pentru emisiune Protevelion

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni