• PRO TV
  • Ce a apărut la mormântul lui Alexei Navalnîi la trei zile de la înmormântare: "Abia se mai vede crucea"

Ce a apărut la mormântul lui Alexei Navalnîi la trei zile de la înmormântare: "Abia se mai vede crucea"

Ce a apărut la mormântul lui Alexei Navalnîi la trei zile de la înmormântare: "Abia se mai vede crucea"

Alexei Nalvnîi a înmormântat vineri, 1 martie, în cimitirul Borisov din Moscova. Mii de oameni s-au adunat în fața Bisericii Icoanei Maicii Domnului din Moscova pentru a-și lua rămas bun de la opozantul rus Alexei Navalnîi, care a murit, în circumstanțe misterioas, într-o închisoare din Siberia.

Gallery

La trei zile de înmormântarea opozantului rus, sute de ruși încă vin și stau la coadă la cimitirul Borisov pentru a-și lua rămas bun de la el. Chiar și familii cu copii au putut fi văzute.

„Coada creşte minut cu minut”, a comentat un simpatizant al lui Navalnîi pe reţelele de socializare.

Crucea de la mormântul lui Alexei Nalvalnîi abia se mai vede

Oamenii au adus mii de flori la mormântul opozantului rus, astfel că abia se mai poate vedea crucea de lemn. Rușii care vin să îi aducă un omagiu nu aduc doar flori, ci și afișe, jucării sau alte obiecte. Chiar dacă cimitirul s-a, închis, oamenii vin pe rând și aruncă florile peste gard.

„Lăsați-ne să intrăm” sau „Deschideți porțile’’ au strigat oamenii adunați la intrarea în cimitirul Borisov

Mama soției lui Alexei Navalnîi, Alla Abrosimova,  a venit și ea sâmbătă să își ia rămas bun de la ginerele său, care a murit pe 16 februarie.

Văduva lui Navalnîi, mesaj sfâșietor în timpul înmormântării

Soția lui Alexei Navalnîi, Iulia, care nu a putut participa la funeralii, a transmis un mesaj sfâșietor pe Twitter, chiar în timpul înmormântării opozantului rus.

„Lioșa, îți mulțumesc pentru 26 de ani de fericire absolută. Da, chiar și ultimii trei ani au fost de fericire. Pentru iubirea ta, pentru că m-ai susținut mereu, pentru că m-ai făcut mereu să râd, chiar și din închisoare, pentru faptul că te-ai gândit mereu la mine. Nu știu să trăiesc fără tine, dar o să încerc să te fac fericit și mândru de mine acolo sus. Nu știu dacă o să pot să o fac, dar voi încerca. Ne vom întâlni din nou, cu siguranță, într-o bună zi.

 Am atâtea povești să-ți spun, am atâtea melodii salvate pentru tine pe telefonul meu, prostuțe și amuzante, în general, ca să fiu sinceră, melodii proaste, dat sunt despre noi și aș fi vrut tar mult să le auzi. Și aș fi vrut să te privesc în timp ce el asculți, să râzi și să mă îmbrățișezi, apoi. Te voi iubi mereu. Să te odihnești în pace”, a scris Navalnaia pe Twitter.

Apropiații anchetează moartea lui Alexei Navalnîi. Președintele Vladimir Putin nu a comentate moartea opozantului rus și nici nu i-a rostit niciodata public numele.

 Foto: Profimedia

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni