• PRO TV
  • Cary Grant, o iubire imposibilă. A avut 5 soții și aventuri cu Grace Kelly și Sophia Loren, dar a fost îndrăgostit de un bărbat toată viața

Cary Grant, o iubire imposibilă. A avut 5 soții și aventuri cu Grace Kelly și Sophia Loren, dar a fost îndrăgostit de un bărbat toată viața

Cary Grant, o iubire imposibilă. A avut 5 soții și aventuri cu Grace Kelly și Sophia Loren, dar a fost îndrăgostit de un bărbat toată viața

Timp de 30 de ani, a fost unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. A fost căsătorit de cinci ori, ultima dată cu o femeie cu 46 de ani mai tânără decât, și a avut aventuri romantică cu Grace Kelly și Sophia Loren. Chiar dacă femeile din viața lui au insistat că acesta este cât de poate de heterosexual, adevărul a ieșit într-un final la iveală.

Un apropiat al actorului, din ultimii ani de viață ai acestuia, a dezvăluit că Grant în mod clar a avut cel puțin o poveste de iubire cu un bărbat. Este vorba despre actorul Randolph Scott, a cărui viață neconvențională alături de Cary Grant a ridicat mereu semne de întrebare.

În anii 30, cei doi au devenit inseparabili după ce s-au mutat împreună în Malibu, într-o casă pe plajă. Deși susțineau că trăiesc împreună doar pentru a economisi bani și că relația lor este pur platonică, Grant a recunoscut, la 72 de ani, pentru Fan Magazine, că era vorba de iubire.
Conform editorului Bill Royce: ”Grant a mărturisit că s-a îndrăgostit de Scott din primele zile la Hollywood.
Acesta mi-a zis: Ai auzit de colapsul gravitațional? Unii oamenii îl numesc dragoste la prima vedere. A fost pentru prima oară când am simțit asta pentru cineva.”

Gallery

Cary Grant i-a spus lui Royce că nu a fost nici gay nici straight, ci ”undeva între”, pentru că amândoi au avut aventuri atât cu femei cât și cu bărbați și că ”Scott nu l-a dorit niciodată pe Grant în felul în care Grant îl dorea pe Scott”.

Grant a mai recunoscut că a avut relații intime cu Scott, dar și că au fost conectați la nivel romantic: ”În niciun caz Randy nu ar fi experimentat cu mine... dacă nu m-ar fi iubit cu adevărat la un nivel atât de profund”.

Scott a murit în 1987, după 43 de ani de căsnicie cu cea de-a doua sa soție, Patricia Stillman.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni