• PRO TV
  • Vlăduța Lupău, nevoită să facă mari sacrificii financiare. Artista nu s-a bucurat de mulți bani, în perioada studenției: „Mai mult nu am primit niciodată”

Vlăduța Lupău, nevoită să facă mari sacrificii financiare. Artista nu s-a bucurat de mulți bani, în perioada studenției: „Mai mult nu am primit niciodată”

Vlăduța Lupău, nevoită să facă mari sacrificii financiare. Artista nu s-a bucurat de mulți bani, în perioada studenției: „Mai mult nu am primit niciodată”

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate soliste de muzică de petrecere, ceea ce înseamnă că este extrem de solicitată, pentru a cânta la diferite evenimente.

Gallery

Întrucât cererea este mare, și tarifele pe care Vlăduța Lupău le percepe sunt pe măsură, iar acest lucru îi permite să își cumpere tot ceea ce își dorește, deoarece banii nu reprezintă nicio problemă.

Vlăduța Lupău nu a avut bani la discreție

Cu toate acestea, până să înceapă să câștige primii bani, Vlăduța Lupău a fost nevoită să se încadreze în 50 de lei pe săptămână. Deși părinții ei aveau o situație financiară destul de bună, după cum chiar ea a mărturisit, nu a avut bani atât de mulți pe care s-ar crede.

„Mai mult de 50 de lei pe săptămână eu nu am primit niciodată, până am terminat facultatea. Nu știu cine s-ar fi descurcat cu 50 de lei pe săptămână. Motorina ne-o băga de acasă, ca să ne ajungă Cluj-Șimleu, nu mai mult, ca să facem noi plimbări prin Cluj cu mașina”, a povestit Vlăduța.

Mama acesteia îi pregătea mâncare pentru primele trei zile ale săptămânii, urmând ca, joi, să își cumpere ceea ce avea nevoie din banii primiți, vinerea fiind ziua în care, oricum, se întorcea.

Cum a făcut Vlăduța Lupău bani în plus

Vlăduța Lupău a avut o idee foarte bună, pentru a face mai mulți bani, în perioada studenției. Artista luat diferite persoane la ocazie și, cu banii pe care îi primea pentru acest lucru, își permitea câte un mic răsfăț, precum un film.

Lucrurile nu au stat prea diferit nici când a studiat în Italia, cu bursă. Vlăduța Lupău nu a avut bani mulți nici atunci și își gătea sau, dacă mânca la cantină, își făcea provizii pentru masa de seară sau pentru a doua zi.

„Când am mers în Italia, cu bursă Erasmus, stăteam în căminul ăla plătit din banii universității, mâncam la cantină acolo și tot timpul, când mergeam la masa, la cantină, îmi mai puneam câte o chiflă, ceva în ghiozdan, să am ce mânca și seara sau dimineața. Cumpăram conserve de fasole, de legume și ne făceam chestii”, a mai povestit aceasta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni