• PRO TV
  • Alexandru Ciucu, pus la zid pentru divorțul de Alina Sorescu. Celebrul creator de modă a fost aspru judecat pentru evenimentul personal: „Să nu treacă și ei prin asta”

Alexandru Ciucu, pus la zid pentru divorțul de Alina Sorescu. Celebrul creator de modă a fost aspru judecat pentru evenimentul personal: „Să nu treacă și ei prin asta”

Alexandru Ciucu, pus la zid pentru divorțul de Alina Sorescu. Celebrul creator de modă a fost aspru judecat pentru evenimentul personal: „Să nu treacă și ei prin asta”

Alexandru Ciucu așteaptă ca divorțul de Alina Sorescu să se încheie. La fel ca fosta sa parteneră, a ales să nu discute prea multe despre acest subiect, chiar dacă oamenii continuă, încă, să se dea cu părerea în legătură cu acest subiect.

Gallery

​A trecut ceva timp de când s-a aflat că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează, iar unele persoane încă se dau cu părerea în legătură cu motivul care a dus la separare. Nu puține sunt părerile vis-à-vis de acest aspect, iar Alexandru Ciucu a fost și el afectat de ele.

Alexandru Ciucu, afectat de părerile celor din jur

Alexandru Ciucu s-a refugiat și mai mult în muncă, după separarea de Alina Sorescu. Recent, a făcut noi declarații despre ceea ce se întâmplă în viața lui, după acest moment, și a recunoscut că nu totul este foarte roz.

Mai exact, creatorul de modă s-a lovit, de multe ori, de critici, punctând faptul că acestea vin doar din partea persoanelor care nu au trecut printr-un asemenea eveniment.

„În urma acestor judecăți sau idei pe care le au despre oamenii care divorțează, pot fi mai neplăcuți. Eu îmi doresc ca persoanele care nu au trecut prin genul acesta de experiență traumatizantă să nu treacă, să se informeze mai mult, să își afle informația din greșelile și întâmplările celorlalți, ca să nu treacă și ei prin asta.

Nu este un moment plăcut, mai ales când există oameni care te judecă și nu știu adevărul, doar își imaginează niște lucruri pe care le aud, întâmplător, prin presă”, a mărturisit Alexandru Ciucu, potrivit Ego.

Alexandru Ciucu nu este străin de ceea ce se scrie despre el

Deși își dorește ca divorțul să se încheie, Alexandru Ciucu este la curent cu ceea ce se scrie despre el. Indiferent dacă I se trimit anumite articole sau dacă le găsește singur, designer-ul le citește, dar alege să nu comenteze, continuând să fie la fel de discret ca până acum.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni